Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amendamente la proiectul Legii vaccinării Deputatul Cristina Dumitrache (PSD) vrea să-i „salveze“ pe părinţi de la abuzuri, hărţuire sau caracterul penal al normativului!

ro

10 Nov, 2017 00:00 13153 Marime text
amendamente la proiectul legii vaccinarii deputatul cristina dumitrache psd vrea sa i salveze pe parinti
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Elena 10 Nov, 2017 14:02 Victor...cand al tau copil sau chiar tu ai sa ai reactii postvaccinale si medicul nu iti poate da in scris ca e reactie postvaccinala..ca de nu e lasat..ba mai mult e si amenintat de catre guvern ca i se retrage licenta...sa ma cauti si mai stam de vorba..draga ..."acest"..deputat a pus accent pe anumite "litere" din aceasta lege..mai citeste odata atat legea cat articolul...apoi vezi si ce mai contine un vaccin...acei medici care nu sustin aceasta lege..or fi prosti oare?????...raspundeti singur la intrebare...apoi sa spui "crima"...
  • Dan balan 10 Nov, 2017 09:34 Crima pe termen lung , care se doreste a fi legala ! Mai grav ca este indreptata asupra copiilor ,care nu se pot apara singuri !
  • victor 10 Nov, 2017 07:57 orice fentare a vaccinarii copilului fara o justificare venita din partea medicului ar trebui inclusa la crima cu premeditare !