Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aleşii locali liberali îi cer deputatului Bogdan Huţucă să candideze Liberalii se reunesc duminică. Ordinea de zi vizează alegerile

ro

04 Feb, 2017 00:00 2197 Marime text
Biroul Judeţean al PNL Constanţa se întruneşte duminică, de la ora 11.00, pentru prima data în acest an. Potrivit preşedintelui organizaţiei judeţene, Gheorghe Dragomir, pe ordinea de zi a Biroului se află două puncte pe care le va supune atenţiei colegilor.
 
Primul punct vizează organizarea alegerilor interne, după ce, la nivel naţional, s-a ajuns la un acord pentru alegeri de jos în sus şi congres la final de mai sau început de iunie. Liberalii constănţeni şi-au dorit, de altfel, ca procesul electoral intern să se desfăşoare de jos în sus, respectiv mai întâi la nivelul filialelor de comune, oraşe şi municipii, organizaţii judeţene, şi apoi să continue cu alegerea conducerii centrale a partidului.

Dragomir nu mai candidează 

Cel mai probabil, alegerile la nivelul conducerii judeţene a PNL Constanţa vor avea loc în luna mai, până atunci însă se vor organiza alegeri în teritoriu. În ceea ce priveşte o posibilă candidatură pentru preşedintele filialei judeţene a deputatului Bogdan Huţucă, preşedintele în exerciţiu spune că deocamdată sunt doar discuţii, însă el va susţine echipa aleşilor locali, care au lansat în „piaţă“ soluţia Huţucă.
 
Cel de-al doilea punct de pe ordinea de zi a şedinţei de duminică vizează o analiză legată de rezultatul alegerilor parlamentare din 11 decembrie, realizată la nivel central, care va fi prezentată şi Biroului Judeţean.

Şi excluderile au un calendar statutar 

Pe fondul tensiunilor din organizaţie, nu este exclus ca unii membri ai BPJ să solicite luarea unor măsuri sau sancţiuni împotriva unor colegi care au formulat atacuri publice la adresa unor persoane sau a conducerii filialei. Întrebat dacă la şedinţa de duminică se va vota pentru excluderile unor persoane din cadrul partidului, preşedintele Dragomir a spus: „Nu, însă, ca preşedinte, eu nu pot să încalc statutul. Dacă vor exista propuneri din partea unor colegi pentru demararea procedurii de sancţionare a unor persoane, eu nu mă pot opune“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii