Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AEP refuză să deconteze bani cheltuiţi în campania electorală pentru PNL. Ce se întâmplă la Constanţa

ro

19 Apr, 2017 18:19 2918 Marime text
AEP nu va returna PNL o parte din banii cheltuiţi în campania electorală. Cele mai afectate sunt filialele care au contribuit sau au avut relaţii contractuale directe cu GMP, firma care s-a ocupat de campanie, conform bzi.ro.     
 
Se pare că AEP ar fi găsit nereguli în facturile şi documentaţia PNL cu GMP pentru 556.000 de lei, aproximativ 123.000 de euro, sumă care nu va fi decontată de la bugetul de stat tocmai din această cauză.   
 
Sursa citată precizează că PNL Arad nu va mai primi 31.000 de lei. Nici liberalii ialomiţeni nu vor primi niciun decont de la AEP pe marginea acestui contract şi vor pierde valoarea lui - aproape 70.000 de lei.
 
Însă ce se întâmplă la Constanţa?
 
În acest context, l-am contactat pe Gheorghe Dragomir, care ne-a precizat că, potrivit informaţiilor pe care le deţine la ora aceasta, Constanţa a contribuit la nivel naţional cu 7.000 RON, sumă ce ar putea reprezenta bani pierduţi.
 
Dragomir a spus că această situaţie nu se încheie aici, existând o serie de variante de urmat, printre acestea numărându-se şi căutarea dreptăţii în instanţă.
 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii