Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unul dintre răpitorii câinilor cântăreţei Lady Gaga, condamnat! Cât timp va petrece după gratii

ro

06 Dec, 2022 14:01 2160 Marime text
Lady Gaga, foto: Facebook/Lady Gaga
Unul dintre cei trei bărbaţi acuzaţi că l-au atacat violent pe un angajat al cântăreţei americane Lady Gaga pentru a răpi câinii vedetei a fost condamnat luni, la Los Angeles, la 21 de ani de închisoare, relatează AFP.

James Howard Jackson, în vârstă de 20 de ani, a pledat vinovat pentru tentativă de omor, recunoscând că a făcut parte din grupul care l-a împuşcat pe Ryan Fischer în timp ce acesta plimba cei trei câini bulldog francez ai artistei, la Hollywood, în februarie 2021.

„Un acord de recunoaştere a vinovăţiei îl găseşte pe James Howard Jackson responsabil pentru comiterea unui act violent, fără inimă şi face dreptate victimelor noastre”, se arată într-un comunicat al procurorului.


Ce au arătat imaginile de pe camerele de supraveghere

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum doi bărbaţi coboară dintr-o maşină în apropierea angajatului cântăreţei şi îl împuşcă în piept., scrie tvr.ro. 

Bărbaţii iau apoi doi dintre câini, Koji şi Gustav, şi fug, lăsându-l pe Ryan Fischer la pământ, sângerând. Cel de-al treilea câine, Miss Asia, a fugit, dar apoi s-a întors la însoţitorul ei. Ryan Fischer a dezvăluit ulterior pe Instagram că a suferit leziuni pulmonare.

Lady Gaga, a oferit o recompensă de 500.000 de dolari pentru găsirea câinilor săi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii