Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:44 22 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surprizele echipei „Visuri la cheie“ Familia Niţu, din Măgurele, întâlnire emoţionantă cu Gică Hagi la Academia de la Ovidiu

ro

29 Oct, 2016 00:00 4459 Marime text

Emisiunea „Visuri la cheie“, de la Pro TV, a mai ajutat o familie în nevoie. Este vorba de cei patru membri ai familiei Niţu, din Măgurele (judeţul Ilfov), mama, Carmen, tatăl, Cătălin, şi cei doi copii, Alexandru şi Denis, cărora echipa „Visuri la cheie“ le-a demolat vechea casă în care stăteau şi le-a construit o locuinţă spectaculoasă. Iar surprizele nu s-au oprit aici.
 
Familia Niţu duce o viaţă grea. Mama are probleme de sănătate, iar veniturile de care beneficiază cei ai casei sunt mici. Echipa „Visuri la cheie“ a decis să-i ajute şi să le facă traiul mai frumos, ridicându-le de la zero o casă, în locul celei vechi, care a fost demolată. Cât timp au durat lucrările, părinţii şi cei doi copii au mers în vacanţă, ajungând şi la Academia Hagi, de la Ovidiu.

„Cătălin a rămas fără cuvinte”


„Pentru a putea împlini acest vis, Carmen, Cătălin, Alexandru şi Denis au plecat în vacanţă. Au avut la dispoziţie 15 minute să îşi pregătească bagajele şi au pornit spre mare, unde au fost cuceriţi de peisaj, s-au plimbat, cei mici au înotat şi au mers la echitaţie, iar Carmen a fost răsfăţată la un salon de înfrumuseţare. În vacanţă, Dragoş Bucur le-a făcut şi el o surpriză celor patru şi au mers împreună la Academia Hagi, unde au asistat la un antrenament, s-au întâlnit cu marele fotbalist Gică Hagi şi au primit cadouri de la el. A fost un moment extrem de emoţionant, Cătălin a rămas fără cuvinte, s-au bucurat de această zi, pe care cu siguranţă nu o vor uita“, se arată pe site-ul emisiunii de la Pro TV, visurilacheie.protv.ro.

Sursa foto: Facebook (Visuri la cheie)

Ti-a placut articolul?

Comentarii