Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbare la „Bravo, ai stil!” Ce jurat nu va mai face parte din noul sezon

ro

04 Mar, 2023 10:25 1815 Marime text

Pregătirile sunt în toi pentru cel de-al optulea sezon "Bravo, ai stil!"! 

Raluca Bădulescu este nerăbdătoare să revină pe platourile de filmare şi la masa Juriului.


“Îmi doresc spectacol total şi evoluţie vizibilă, şi pentru asta suntem şi noi, juraţii, acolo, să le impulsionam şi să le ajutăm să găsească cele mai interesante combinaţii stilistice, în acord cu personalitatea lor. Vă aşteptăm să fiţi alături de noi, în această nouă călătorie extraordinară, începând din 2 aprilie, de la 19:00, la Kanal D2!”

Maurice Munteanu este nerăbdător să revină pe platourile de filmare şi la masa Juriului.

“Aştept cu nerăbdare această experienţă, cu aceeaşi curiozitate pe care, sunt convins, o are şi publicul. Aştept să fiu suprins! Placut, sunt convins! Vă invit să urmăriţi, pe Kanal D2, din 2 aprilie, de la 19:00, un nou sezon “Bravo, ai stil!”


Tibi Clenci, celebrul fotograf international, care s-a aflat la masa juriului în sezonul anterior, a ales să părăsească emisiunea.


„O primăvară de poveste va doresc tuturor! Da, este OFICIAL și e cea mai frumoasa veste din acest an pentru mine!!!

Am asteptat cu mare drag acest moment, sunt foarte emotionata si nerabdatoare sa inceapa noul sezon „Bravo, ai stil”. Sunt cu adevărat onorata ca emisiunea pe care o prezint de 7 sezoane a fost aleasa strategic sa deschida noua televiziune, Kanal D2

Asadar, va invit sa fiti alaturi de noi din 2 aprilie, de la ora 19:00 pe Kanal D2 la o ediție specială „Bravo, ai stil”, așa cum doar noi știm sa facem!” a scris Ilinca Vandici pe Instagram.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii