Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Să fiţi fericiţi toată viaţa!“ Căpitanul FC Viitorul, Bogdan Țîru, şi Anca Marina Petroşanu au devenit soţ şi soţie

ro

08 Jan, 2020 00:00 4312 Marime text

Începutul anului 2020 i-a adus căpitanului FC Viitorul, Bogdan Ţîru, şi o împlinire pe plan personal, după ce şi-a unit destinele cu aleasa inimii sale, Anca Marina Petroşanu.
Cei doi au spus „Da!“ în faţa ofiţerului de Stare Civilă la Constanţa, oraşul lor natal. Fericitul eveniment şi imaginile postate pe Instagram au atras imediat felicitările apropiaţilor, mesaje venind şi din partea mai multor prieteni din fotbal ai lui Bogdan, precum Saşa Marinkovic, Bogdan Mitrea, Bogdan Vătăjelu sau Petrică Anghel.
 
„Casă de piatră! Să fiţi sănătoşi!“, „Felicitări, Bughy! Casă de piatră!“, „Să fiţi fericiţi toată viaţa!“, „Casă de piatră şi multă fericire, frumoşilor! Ne bucurăm mult pentru voi!“ sau „Casă de piatră, dragoste şi iubire veşnică!“, au fost câteva dintre mesaje.    
 

Implicat în toate performanţele Viitorului

 
Un produs al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, Bogdan Țîru (1,85 m / 79 kg) a fost prezent la toate performanţele Viitorului, câştigând toate cele trei trofee: campionatul (în sezonul 2016-201717), Cupa şi Supercupa României (în stagiunea 2018-2019). Căpitanul echipei constănţene a debutat în Liga 1 pe 30 mai 2013, în confruntarea FC Viitorul - CS Tr. Severin 3-4. Bogdan are 164 de partide în Liga 1, dintre care 150 în tricoul FC Viitorul. În 2016 a fost împrumutat la FC Voluntari, unde a disputat 14 meciuri şi a înscris un gol.
 

Îşi doreşte să revină sub tricolor

 
Până acum în acest sezon, Bogdan Țîru a marcat cinci goluri în toate competiţiile, fiind primul campionat în care a reuşit să puncteze de atâtea ori, în condiţiile în care el joacă fundaş central. În afară de convocările la selecţionatele juvenile, precum U-17 (9), U-19 (7), U-21 (7), apărătorul de 25 de ani are trei selecţii şi la echipa naţională mare, debutând în meciul cu Rusia, pe 15 noiembrie 2016. Un obiectiv de-al său pe termen scurt este să revină sub tricolor. „Mă gândesc şi la echipa naţională, e un obiectiv de-al meu. Am avut cifre bune în acest sezon, dueluri bune, întrucât la aceasta se uită orice antrenor. Sper ca în continuare să fie ochi şi pentru mine şi să îmbrac din nou tricoul României. Am mai fost acolo, dar am pierdut puţin timpul, trecând doi ani de când nu am mai fost la echipa naţională şi îmi doresc să reintru în circuit“, a spus Bogdan.
 
Sursa foto: Instagram (Bogdan Țîru, Anca Marina Petroșanu)
 
Citeşte şi:
 
Împlinit pe teren, împlinit şi în viaţă Fotbalistul Bogdan Ţîru, căpitanul FC Viitorul, se căsătoreşte
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii