Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Păpușa „Nadia“, păstrată zeci de ani de antrenoarea Coculeana Oltean, în memoria mamei sale (galerie foto)

ro

23 Apr, 2020 00:00 3918 Marime text

Profesor - antrenor la catedra de atletism a Clubului Sportiv Școlar nr. 1 din Constanța, Coculeana Oltean păstrează și acum, la zeci de ani distanță de când a primit-o, în anii 70, o păpușă „Nadia“.

Aceasta este un cadou de la mama antrenoarei, pe când Coculeana era sportivă. „Vă mai amintiți de păpușa Nadia? Eu am păstrat-o, am primit-o de la mama. Pe 22 se lua vacanța și pe 23 decembrie plecam în cantonament, chiar de ziua mea. Cadoul l-am primit ceva mai târziu. Din respect pentru mama, nu am dat-o și nici nu am aruncat-o. Gestul mamei, fără cuvinte.... Am păstrat păpușa și o păstrez în memoria mamei mele. Te iubesc acolo unde esti, m-ai părăsit acum 1 an și 2 luni, te iubesc!“, a postat pe Facebook antrenoarea de la CSS1.

O atletă de mare perspectivă în acei ani, Coculeana Oltean se cunoaște bine cu Nadia Comăneci. „Am fost colege de cantonament atât la Piatra Arsă, cât și la 23 August. Eu eram în lotul lărgit olimpic de atletism în acea perioadă. Peste ani, ne-am întâlnit la un concurs de gimnastică, la care a participat și nepoțica mea, Mara Oltean. Am făcut și poză atunci cu Nadia“, a mai spus Coculeana Oltean.

Sursa foto: Facebook (Coculeana Oltean)


Citește și:

Constanța. Moment special pentru soții Coculeana și Ioan Oltean, profesori de atletism „Ce frumos au trecut cei 39 de ani!“ (galerie foto)

CS Farul Constanța, locul trei în clasamentul pe cluburi la Campionatul Național de gimnastică aerobică (galerie foto + documente)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii