Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuntă în sportul din Constanţa. „Casă de piatră, prieteni dragi!“ Andreea Jaqline Timofei s-a căsătorit cu Liviu Marius Poiană (galerie foto)

ro

06 Jul, 2017 00:00 11457 Marime text
Fostă atletă (cu numeroase titluri naţionale şi balcanice în palmares), iar în prezent concurentă la bikini fitness, Andreea Jaqline Timofei şi-a unit destinele cu Liviu Marius Poiană, formator de instructori de fitness şi kinetoterapeut
 
Andreea Jaqline şi Liviu Marius au oficializat la Starea Civilă o relaţie care dura de un an şi jumătate. Nunta a avut loc la restaurantul Zorile din Constanţa, la eveniment participând şi alţi reprezentanţi ai sportului constănţean. La miezul nopţii, potrivit tradiţiei, mireasa a fost furată, iar când hoţii au venit cu cererile de răscumpărare, au avut o surpriză din partea mirelui.
 
Andreea Jaqline şi Liviu Marius s-au cunoscut la sala de antrenament. Tânăra dorea să devină instructor de fitness şi a urmat în acest sens cursuri cu Liviu Marius, cel care avea să-i devină ulterior soţ. Născut la Vaslui, acesta este de mulţi ani în Constanţa. A făcut aici armata şi nu a mai plecat, stabilindu-se pe litoral. Este şi kinetoterapeut, iar 14 ani a lucrat pe nave de croazieră, ca instructor de fitness. De loc din Nistoreşti (comuna Pantelimon), Andreea Jaqline a făcut atletism, cu rezultate deosebite, dar o accidentare la genunchi a forţat-o să renunţe la acest sport, trecând la bikini fitness. În paralel, lucrează şi ca antrenor personal.

Răzvan Florea, printre nuntaşi

La nunta de la Zorile au participat aproape 90 de persoane, iar Andreea Jaqline şi Liviu Marius sunt foarte mulţumiţi de cum a decurs şi de faptul că toţi invitaţii s-au simţit foarte bine. „A fost un eveniment deosebit, care ne va rămâne întipărit pe veci în memorie. Le mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături“, a declarat tânăra. De la nuntă nu au lipsit prieteni ai lor din lumea sportului şi nu numai, precum medaliatul olimpic la nataţie Răzvan Florea, Florin Nicola, Georgiana Nicola, Diana Pivniceru, Nicu Rotaru, Adrian Crăcană, Bianca Dănuleasa, Raluca Ispas, Florin BuicuMaria Axinte sau Eugen Munteanu. Atmosfera de la Zorile a fost întreţinută de formaţia Lukas din Constanţa.

Dansul mirilor, pe melodia „You are“

Andreea Jaqline şi Liviu Marius au interpretat dansul mirilor pe melodia „You are“ (Laura Paussini), fiind aplaudaţi la scenă deschisă. „Să fiţi sănătoşi şi să vă iubiţi toată viaţa!“, „Casă de piatră şi multă fericire!“, „Felicitări şi să vă iubiţi până la adânci bătrâneţi!“, „Minte, putere şi înţelepciune pentru a trece prin viaţă!“, „Să vă iubiţi şi să vă preţuiţi!“, „Casă de piatră, Andreea! Iubire, înţelegere şi multă sănătate să aveţi! O poveste frumoasă să vă fie drumul în viaţă şi să aveţi realizări nenumărate!“, „Să fii iubită şi fericită! Multă sănătate şi copii frumoşi ca voi să aveţi!“, „Felicitări, Liviu! Să aveţi parte de multe bucurii, respect şi dragoste!“ sau „Casă de piatră, prieteni dragi! Iubire, fericire şi multă înţelegere!“, au fost urările celor apropiaţi.

Naşa este coregrafa Geta Violeta Răvdan

Noua familie Poiană a fost cununată de soţii Răvdan (Geta Violeta şi Iancu), naşa fiind şi ea reprezentantă a sportului constănţean, în calitate de coregraf la secţia de gimnastică a CS Farul. Fostă balerină, Geta Violeta Răvdan a semnat recent şi coregrafia musicalului „Romeo şi Julieta“. Andreea Jaqline şi Liviu Marius vor merge peste puţin timp în luna de miere, urmând a vizita locurile mirifice din nordul Moldovei.

Cum i-a păcălit mirele pe hoţi

Potrivit obiceiurilor româneşti de nuntă, mireasa a fost furată în crucea nopţii de o gaşcă de lotri formată din Maria Axinte (prietenă foarte bună cu Andreea Jaqline, fostă atletă), prietenul Mariei, George, fratele şi sora miresei, Bogdan (fost atlet), respectiv Maria (atletă) şi doi verişori de-ai Andreei Jaqline. Când s-au întors cu mireasa, hoţii au cerut drept răscumpărare o îngheţată (pentru Maria) şi câte o sticlă cu băutură. Mirele a căzut la înţelegere cu lotrii, însă i-a şi fentat apoi. I-a cerut lui Bogdan Timofei, ca, dacă vrea să primească cele cerute, să-i aducă mireasa în braţe, dar a fugit de el prin sală! „Fratele meu a stat cu mine în braţe vreo două - trei minute până când am ajuns la Liviu!“, râde Andreea Jaqline.

„Sănătatea mea e mai importantă“

La prima competiţie de bikini fitness la care a participat, Campionatul Naţional de cadeţi, juniori şi masters la culturism şi fitness, de la Tg. Mureş, tânăra Timofei a ocupat locul patru la bikini fitness junioare 1, categoria 1,60 m. „În urma problemelor de la genunchi, nu mai pot face atletism. M-aş fi întors cu mare drag la acest sport, dar am zis că mai importantă e sănătatea mea. Doctorii mi-au spus că aş mai putea face atletism, dar pe la 40 - 50 de ani m-aş putea confrunta cu probleme foarte mari. Încă am dureri la genunchiul la care am fost operată. Astfel că am rămas la bikini fitness, urmând a participa la anul la un nou concurs“, a spus Andreea Jaqline.
 
Sursa foto: Grosu Marius (GM-Media)

Citeşte şi:

Andreea Jaqline Timofei, de la atletism la bikini fitness: Campioana de pe pistă a debutat cu dreptul pe scena graţiilor (galerie foto)

Imagini deosebite: Atleta Andreea Jaqline Timofei, de la Farul Constanţa, a ajuns la Gibraltar (galerie foto)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii