Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:32 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Născuţi în aceeaşi zi cu o forţă a planetei“ Drapelul SUA, pe tortul de la aniversarea AS FCS Old-Boys 2017 (galerie foto)

ro

04 Jul, 2018 00:00 1146 Marime text
Componenţii AS FCS Old-Boys 2017 au marcat festiv, la un local din Năvodari, împlinirea unui an de viaţă de către asociaţia sportivă. „Certificatul de identitate sportivă a ieşit pe 4 iulie 2017. Suntem născuţi în aceeaşi zi cu o forţă a planetei, SUA“, se mândreşte Cătălin Toader, preşedintele executiv, explicând prin aceasta şi prezenţa pe tortul de la petrecere a drapelului Americii. „Susţinem şi iubim AS FCS Old-Boys 2017. Născuţi pe 4 iulie!“, a fost mesajul de pe pagina de Facebook a structurii sportive.
 
„Într-un an de viaţă, am realizat destule, ca logistică, echipamente, emblemă, pagini de socializare şi de promovare a brandului. Suntem afiliaţi la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Constanţa, iar până acum am jucat în Liga Old-Boys (n.r. tradiţionala competiţie fotbalistică a veteranilor dobrogeni) şi la diverse competiţii de fotbal în sală. Pe parcurs, ne gândim să evoluăm, adică să ne înscriem undeva în campionatul judeţean, iar pe lângă noi vrem să creştem şi nişte copii. În Liga Old-Boys suntem undeva pe locul 8, din 26 de echipe, şi între primele două - trei formaţii cu cel mai mare număr de goluri marcate. Meciurile de pe teren propriu le disputăm la Săcele, având sprijinul Consiliului Local şi al primarului Ion Oprea. Între componenţii lotului se află şi militari, şi pompieri, şi din cadrul MAI, poliţişti şi jandarmi“, a mai spus Cătălin Toader, arbitru de fotbal şi poliţist.
 
Din Consiliul de Administraţie al AS FCS Old-Boys 2017 mai fac parte, pe lângă Cătălin Toader, Sorin Nicolae (prim-vicepreşedinte), Daniel Dumitrescu (vicepreşedinte), Ştefan Răileanu (secretar general), Iancu Grameni (secretar), Valentin Bucur şi Cătălin Ailesei (membri şi sponsori oficiali). Între cei mai cunoscuţi fotbalişti ai echipei se numără Costel Petre (care a jucat şi la Liga 1), Nicolae Tudorici, Constantin Gechereanu, Cătălin Onofrei, Liviu Croitoru sau Cristian Crecan. 
 
Sursa foto: Facebook
 
Citeşte şi:

Cătălin Toader - „Fotbalul, o bucurie” Poliţişti şi jandarmi, printre jucătorii echipei Voinţa Săcele, din Liga Old-Boys
 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii