Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mama constănțeanului Dorian Popa a uimit pe toată lumea. Ce a făcut la cei 64 de ani ai săi (video)

ro

05 Sep, 2020 12:01 3198 Marime text
  • Mama lui Dorian Popa a zburat cu parapanta la 64 de ani.
”Mamișor”, așa cum o alintă constățeanul pe cea care i-a dat viață, a dat dovadă de mult curaj atunci când a ales să zboare cu parapanta la cei 64 de ani ai săi.
Fiul său, Dorian Popa, a rămas impactat de gestul mamei sale.

”Am emoții la decolare că poate nu alerg cum trebuie. Doamne ajută!”, a spus mama artistului înainte de zborul vieții sale.
 
”Să nu mă dai peste cap, lasă-mă blând, ca pentru oamenii mai ”copți”. Este fenomenal, este o senzație fenomenală. Este minunat, este extraordinar cât de sus suntem, dar mă simt foarte bine, deși am emoții”, a spus mamișor în timpul zborului cu parapanta.

”Vreau să vă spun că stomacul meu a rămas la 1.200 de metri înalțime, iar eu eram la 400 de metri și am zis că trebuie să arunc tot ce conțin”, a spus după zbor mama artistului.

Amintim că, pe data de 26 august, de ziua internațională a câinelui, solistul constănțean și-a lansat noul videoclip la piesă „Înoată Cheluțu”, la care a lucrat câteva săptămâni, atât la piesa cât și la videoclip.
 
Dorian Popa a avut surpriza să vadă că piesa a ajuns în mai puțin de 24 de ore virală pe Youtube și se află în trending pe locul 1.
 
Versurile piesei sună cam așa : Hai tati, înoată tati/ Nu ieșim afară încă nu, nu, NUUU/ Hai tati, înoată tati/ Nu ieșim afară încă nu, nu, NUU/ Prima ședința de înot a lui Chelutu / „M-a luat de la fripturi, mici bere și torturi/ Zice că m-a salvat, el le numea torturi/ Când mă uit la el, e numai fițe și figuri/ Dar pe cârca mea, își mai plătește din facturi/ Chelutu, chelutu, înoată chelutu/Dacă îl mai aud o dată, îi dau eu Chelutu/ Știe toată lumea că-s mai tare decât HATZu’ / Dacă asta nu e HITu’ Zi-mi tu CUȚU CUȚU !!/
 
Un alt motiv de mândrie pentru constănțean este achiziția unei noi mașini. Noua mașina pe care a achiziționat-o recent și-a dorit-o de foarte mult timp, iar acum i s-a îndeplinit în sfârșit visul. Fiindcă își ține fanii mereu la curent cu tot ce se întâmplă în viața lui, nu putea rata ocazia de a se lăuda cu noua sa achiziție.
 
Bolidul pe care și l-a luat acum era pe lista lui de ceva vreme.

Sursa foto-video: Youtube/ Dorian Popa

Citește și: Noua piesă a constănțeanului Dorian Popa, pe primul loc în Youtube Trending. Cine este vedeta clipului (video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii