Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:12 25 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inedit Lansare de carte la ora 4.30, pe plaja de la Mamaia, cu ocazia ultramaratonului „Autism 24h Marea Neagră“ (galerie foto)

ro

05 May, 2019 11:11 872 Marime text
Cu ocazia ultramaratonului „Autism 24h Marea Neagră“, desfăşurat timp de o zi, pe plaja de la Mamaia, a avut loc şi o inedită lansare de carte.

Liviu Iancu şi-a lansat lucrarea „Xanax“, pe nisip, la ora 4.30!

Doar la Autism 24h Marea Neagră îţi poţi lansa propria carte pe plajă, când soarele apare pe cer. Xanax era singura carte ce putea fi lansată în acest super eveniment de alergare. Liviu Iancu a promis lansarea de carte când iese soarele din mare şi s-a tinut de cuvânt. Bravo, Liviu Iancu!, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului sportiv.


Participanţii la acest ultramaraton au alergat în buclă traseul de trei kilometri, ziua şi noaptea (fără pauză timp de 24 de ore), iar echipa care va aduna cei mai mulţi kilometri va fi declarată câştigătoare.

Organizat de Centrul Psihologic „Marea Neagră“, evenimentul are ca scop promovarea dreptului la integrare în comunitate a persoanelor cu dizabilităţi.

Fondurile strânse în urma evenimentului vor susţine zece proiecte destinate copiilor diagnosticaţi cu autism din două oraşe ale ţării: Constanţa şi Galaţi. 

Sursa foto: Facebook (Alerg pentru Autism)

Ti-a placut articolul?

Comentarii