Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:58 16 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În atmosfera sărbătorilor de iarnă Dorian Popa, o nouă piesă cu Cheluțu (video)

ro

11 Dec, 2020 19:37 1429 Marime text
  • „Cheluțu cu brăduțu”, o compoziție muzicală lansată pe 9 decembrie, are deja peste 200.000 de vizualizări pe Youtube și toate șansele să devină și ea un mare hit, la fel ca și celebra piesă „Înoată Cheluțu”, a constănțeanului Dorian Popa, videoclip ce-l puteți vizualiza în secțiunea Video a materialului.
Dorian Popa și Cheluțu aduc atmosfera Crăciunului în sufletele celor pe care îi ascultă cu cea mai nouă melodie lansată de cei doi.

„Cheluțu cu brăduțu”, o compoziție muzicală lansată pe 9 decembrie, are deja peste 200.000 de vizualizări pe Youtube și toate șansele să devină un mare hit, la fel ca și celebra piesă „Înoată Cheluțu”.

Videoclipul este regizat de Daniel Cristea te duce într-o atmosferă de poveste, specifică sărbătorlor de iarnă.Dorian Popa și Cheluțu sunt îmbrăcați cu haine de Crăciun și se joacă împreună ca doi copii.

Amintim că, pe 26 august, de ziua internațională a câinelui, solistul constăențean  și-a lansat noul videoclip la piesă „Înoată Cheluțu”, la care a lucrat câteva săptămâni, atât la piesa cât și la videoclip.
 
Dorian Popa a avut surpriza să vadă că piesa a ajuns în mai puțin de 24 de ore virală pe Youtube și se află în trending pe locul 1.
 
Versurile piesei sună cam așa : Hai tati, înoată tati/ Nu ieșim afară încă nu, nu, NUUU/ Hai tati, înoată tati/ Nu ieșim afară încă nu, nu, NUU/ Prima ședința de înot a lui Chelutu / „M-a luat de la fripturi, mici bere și torturi/ Zice că m-a salvat, el le numea torturi/ Când mă uit la el, e numai fițe și figuri/ Dar pe cârca mea, își mai plătește din facturi/ Chelutu, chelutu, înoată chelutu/Dacă îl mai aud o dată, îi dau eu Chelutu/ Știe toată lumea că-s mai tare decât HATZu’ / Dacă asta nu e HITu’ Zi-mi tu CUȚU CUȚU !!.

 

Sursa foto-video: Youtube/ Dorian Popa

Citește și: Noua piesă a constănțeanului Dorian Popa, pe primul loc în Youtube Trending. Cine este vedeta clipului (video)

Ti-a placut articolul?

Comentarii