Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Gică Hagi, la 55 de ani. Felicitări de la vedete ale fotbalului mondial „Oriunde și în orice să fii mereu primul!“ (galerie foto + video)

ro

05 Feb, 2020 12:16 3201 Marime text
Gică Hagi, cel mai bun jucător din istoria fotbalului românesc, a împlinit astăzi 55 de ani, iar pe pagina de Facebook a echipei sale, FC Viitorul, sub titlul „La mulți ani, Mister! 5+5=10 (n.r. 10 fiind numărul cu care „Regele“ a jucat de-a lungul carierei) a fost postat un filmuleț cu felicitări din partea mai multor vedete ale fotbalului mondial, buni prieteni cu Gică Hagi (Emilio Butragueno, Luis Figo, Hristo Stoicikov, Rivaldo, Gică Popescu), și de la un fost antrenor de-al său, Fatih Terim.      

Conducerea administrativă, colectivul tehnic și jucătorii Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi și ai FC Viitorul Constanța îi transmit cele mai bune gânduri, multă sănătate, împliniri, realizarea tuturor dorințelor managerului tehnic Gheorghe Hagi, cu ocazia aniversării a 55 de ani! Cu acest prilej, vă invităm să urmăriți câteva dintre mesajele trimise domnului Gheorghe Hagi de către jucătorii de legendă ai fotbalului mondial, campioni, câștigători ai Balonului de Aur și / sau coechipieri cu managerul tehnic al Viitorului la cele mai mari formații ale fotbalului mondial, Real Madrid și FC Barcelona, se arată pe site-ul oficial al FC Viitorul.

Astăzi, de ziua ta, își doresc în primul rând să fii sănătos. Oriunde și în orice să fii mereu primul, așa cum ne-ai obișnuit. Iar, dacă vor veni și obstacole, nu-ți face probleme, le vom depăși împreună. Pentru asta există prietenia adevărată! La mulți ani, Gică!, a spus Gică Popescu.

Cel mai bun fotbalist român din toate timpurile împlinește astăzi 55 de ani! Familia alb-albastrăîi urează multă sănătate și succes! La mulți ani, Gheorghe Hagi!, este mesajul FC Farul, clubul care l-a lansat pe Hagi în fotbal.


Un mesaj a fost postat și pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal din România:

Gheorghe Hagi, cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor, împlinește astăzi 55 de ani. Născut în 5 februarie 1965, Hagi a condus echipa națională spre cele mai bune rezultate din istorie. Este singurul fotbalist român prezent la șase turnee finale, europene și mondiale. Ca antrenor și fondator al FC Viitorul Constanța, a câștigat campionatul, Cupa României și Supercupa în ultimii trei ani. Liga Profesionistă de Fotbal îi urează viață lungă celui mai iubit, mai mare și mai complet fotbalist din istoria României! 

UPDATE:

Gică Hagi a mulțumit pentru mesajele primite:

Vă mulțumesc tuturor pentru frumoasele urări, pentru mesajele pe care mi le-ați transmis în această zi specială pentru mine. Mulțumesc familiei, prietenilor, foștilor sau actualilor colegi din țară sau din străinătate, antrenorilor, cluburilor, suporterilor, reprezentanților media, tuturor celor care printr-un mesaj sau printr-un gând bun au dorit să mă felicite la aniversarea celor 55 de ani. Mulțumesc, de asemenea, domnului președinte al României pentru mesajul de felicitare trimis cu ocazia zilei mele de naștere. Vă doresc tuturor să fiți mereu pozitivi, să aveți gânduri frumoase care să vă însoțească în tot ceea ce faceți, iar visurile fiecăruia dintre voi să devină realitate. Sănătate și împliniri tuturor! Gheorghe Hagi.


Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii