Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:39 25 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frumoasă poveste de iubire între fotbalistul Gabriel Iordan și o tânără pasionată de actorie și sport

ro

17 Nov, 2020 00:00 1236 Marime text
  • Gabriel Iordan a jucat și la Academia Hagi, cu care a ieșit campion național de juniori D în 2012, înscriind un gol în finala cu Unirea Ungheni.
  • În prezent jucătorul este în proces de recuperare după o accidentare. 
  • Originară din Baia Mare, Larisa Nicoleta a urmat Actoria la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.
 
Fotbalistul constănțean Gabriel Iordan trăiește de o jumătate de an o frumoasă poveste de dragoste cu o absolventă de Actorie, iar cei doi sunt foarte fericiți împreună.   
 
În vârstă de 21 de ani, Gabriel este în proces de recuperare acum (după o accidentare) și va fi din nou apt pe deplin de fotbal în luna ianuarie a anului viitor, când se va stabili și echipa la care va juca în continuare. Momentul când Gabriel va reveni pe teren este așteptat cu înfrigurare nu numai de tânărul fotbalist, ci și de prietena acestuia, Larisa Nicoleta, o tânără originară din Baia Mare, care ține să fie prezentă neapărat la meciurile lui, în condițiile în care și ea e pasionată de sport. Mai mult, a și practicat fotbalul în copilărie, în paralel cu baletul! Ulterior, a dat curs înclinațiilor artistice și a urmat Actoria la Facultatea de Litere și Arte a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, participând și la mai multe reprezentații teatrale. De asemenea, tânăra e atrasă și de domeniul sociologiei și al psihologie, domeniu în care, în prezent, urmează un masterat la Universitatea de Vest din Timișoara.
 
„Avem multe în comun și ne înțelegem foarte bine. Ne dorim să urcăm în carieră, fiecare în domeniul său. Larisa are ca pasiuni sportul și actoria și abia așteaptă să vină la meciurile mele”, a declarat Gabriel Iordan.  
 

A jucat și în Germania

 
Acesta joacă atacant, ultima dată evoluând la CSA Steaua, în Liga a 4-a bucureșteană. Între octombrie 2015 şi aprilie 2016, Gabriel a jucat la o grupă de juniori a clubului german SSVg Velbert 02. Tânărul Iordan a evoluat și la Academia Hagi, ACS Performer Constanţa, la seniorii Deltei Tulcea, în Liga a 3-a (pe când antrenor era Tibor Selymeş, iar manager general Cristian Munteanu) sau la CS Medgidia.
 
Fotbalistul a jucat la Academia Hagi timp de patru ani şi s-a remarcat prin golurile sale, înscriind unul inclusiv în finala Campionatului Naţional de juniori D (Under-13) din 2012, câştigată de echipa sa cu 2-1 în faţa Unirii Ungheni.
 
Citește și:

Aur cu Academia Hagi Gabriel Iordan duce dorul fotbalului. Atacant cu gol în finală de Campionat Național
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii