Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistul Robert Pîslaru, nuntă de vis. Naşul e şi el din fotbal. Participant la Jocurile Olimpice, printre invitaţi

ro

11 Oct, 2021 00:00 7486 Marime text
 

 
  • La Călăraşi s-a desfăşurat ceremonialul religios şi petrecerea de nuntă a familiei Robert şi Ana-Maria Pîslaru.
  • Fost junior la Farul Constanţa, dar şi jucător la echipa mare a „marinarilor“, Robert (27 de ani) joacă acum la Gloria Albeşti.
  • Robert e şi component al echipei de fotbal pe plajă a României, iar în ultimul meci de campionat al Gloriei Albeşti a marcat un gol foarte frumos.
 
Fotbalistul constănţean Robert Pîslaru şi soţia sa, Ana-Maria, au trecut din nou prin bucuria şi emoţiile de nuntă. Căsătoriţi civil de anul trecut, cei doi au avut acum ceremonialul religios şi petrecerea principală, iar evenimentul a fost unul de vis.
 
La exact un an de când spuseseră un „Da!“ hotărât în faţa ofiţerului de Stare Civilă, Robert şi Ana-Maria au participat la cununia religioasă şi au petrecut apoi ca-n basme alături de invitaţii lor. Totul s-a petrecut la Călăraşi, de unde este originară Ana-Maria. De altfel, şi cununia civilă a avut loc, în 2020, tot acolo. Tinerii soţi au ţinut neapărat ca după exact un an să se desfăşoare partea a doua a nunţii lor, cu atât mai mult cu cât, la două zile după aceea, a fost ziua de naştere a lui Robert, care şi-a serbat a 27-a aniversare. „A fost foarte frumos. A ieşit exact aşa cum ne-am dorit“, a declarat fotbalistul, fost junior la Farul Constanţa, dar şi jucător la echipa mare a „marinarilor“ (pe când aceştia evoluau în Liga a 2-a). În prezent, Robert e component al echipei de Liga a 3-a Gloria Albeşti.
 
Olimpicul Constantin Adam e originar din Ostrov 
 
Robert şi Ana-Maria se ştiu de mici. Fotbalistul e născut la Medgidia, dar a stat mulţi ani, şapte - opt, la Ostrov. Călărăşeană de fel, Ana-Maria venea curent la Ostrov, la bunici. Peste ani, cei doi au devenit, iată, soţ şi soţie şi locuiesc în Constanţa. Familia Pîslaru a fost cununată de familia Popa, naşul, Claudiu, fiind şi el fost junior şi jucător la echipa mare a Farului. Claudiu şi aleasa inimii sale se căsătoriseră cu numai două săptămîni înainte de cuplul Pîslaru. La nunta lui Robert şi a Anei-Maria, de acum, a participat şi un alt fotbalist, Alexandru Vieru, care e coleg cu Robert la Gloria Albeşti, dar şi canotorul Constantin Adam, originar din Ostrov şi care a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în echipajul de 8+1 masculin al României, clasat la final pe locul şapte. Cei nouă au terminat cursa de recalificare pe locul cinci, ratând calificarea în finala olimpică cu doar 2 secunde şi 8 sutimi. 
 
Gol cu călcâiul
 
Robert Pîslaru e un fotbalist de atac, evoluând pe posturile de mijlocaş ofensiv sau vârf, aşa cum e distribuit la Gloria Albeşti. A început fotbalul la Farul Constanţa, iar la juniorii „marinarilor“ l-a avut ca antrenor pe Ion Constantinescu. În afară de echipa mare a Farului şi de Gloria Albeşti, a mai jucat la echipe precum Bucovina Pojorâta, Delta Tulcea, Naţional Sebiş, Unirea Slobozia, Axiopolis Cernavodă sau Poseidon Limanu 2 Mai. Este şi component al echipei de fotbal pe plajă a României. În ultimul meci de campionat al Gloriei Albeşti, 2-1 pe teren propriu cu Recolta Gheorghe Doja, Robert Pîslaru a marcat primul gol al gazdelor, cu o execuţie foarte frumoasă, cu călcâiul de pe la 11 metri.    
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Robert Pîslaru)

 
Citeşte şi:
 
Constănțeni în echipa națională de fotbal pe plajă a României care debutează în preliminariile Mondialelor
 
Robert Pâslaru şi Ciprian Loloţ, la Axiopolis. Duminică, echipa din Cernavodă are meci cu FC Farul
 
Fotbalistul Robert Pâslaru, din Constanţa, s-a transferat la Unirea Slobozia
 
La ce echipă joacă în Anglia
Rol tradiţional pentru fostul fotbalist de la FC Farul Claudiu Popa, la Dăeşti, în judeţul Vâlcea (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii