Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul fotbalist Tănase Tasenţe a primit cadoul de Ziua Îndrăgostiţilor „3.200 grame de bucurie. Bun venit în familie, Anastasia!“

ro

14 Feb, 2017 00:00 19789 Marime text
Fostul fotbalist constănţean Tănase Tasenţe (30 de ani) a primit ieri, din partea soţiei sale, cel mai frumos cadou de Ziua Îndrăgostiţilor, care se sărbătoreşte astăzi: o fetiţă, al doilea copil al tânărului cuplu!
 
Aura Tasenţe a născut la o maternitate privată din Constanţa, iar bebeluşul a venit pe lume cu 3,200 kilograme şi 50 de centimetri. Naşterea a decurs perfect, astfel că fetiţa, care va avea prenumele Anastasia, a primit nota zece. Taşi şi Aura mai au un băieţel, Costin, în vârstă de un an şi cinci luni. „Ca şi la naşterea lui Costinel, am avut mari emoţii. Am aşteptat trei ore şi jumătate. Făceam ture pe la recepţie. În timp ce aşteptam, şi lucram. Am de strâns 25.000 de euro pentru o fetiţă din Năvodari bolnavă de cancer. Aşa că emoţia a fost dublă“, a declarat Tănase.

„I-am pus pe tabletă un filmuleţ cu fetiţa, iar el pupa ecranul“

Cel mai nou membru al familiei Tasenţe va fi botezat de soţii Adriana şi Adrian Ioniţă, din Bucureşti, cei care l-au creştinat şi pe Costin şi i-au cununat şi pe părinţii celor doi copii. „Naşul şi naşa abia aşteaptă să vină să o vadă pe fetiţă“, a spus Tănase Tasenţe, care a dezvăluit şi cum s-a comportat Costinel cu ocazia naşterii surorii sale: „I-am pus pe tabletă un filmuleţ cu fetiţa, iar el pupa ecranul“.

Cel mai frumos dar

„Ziua de 13 a fost una cu noroc pentru noi. Sunt cel mai fericit om de pe pământ! Am devenit tătic cu o zi înainte de Valentine's Day. Soţia mea mi-a oferit cel mai frumos cadou de Ziua Îndrăgostiţilor“, exultă Taşi, care, în prezent, printre altele, e cadru universitar şi manager general al unei agenţii de relaţii publice, dar se implică şi în campanii umanitare. Fostul fotbalist a fost junior al FC Farul, la grupa 1986 (juca mijlocaş stânga), dar s-a aflat şi în cercul echipei mari a „marinarilor“. După Farul, a activat şi la alte echipe, printre care tineretul Stelei, dar şi în Grecia.

La anul, Family Run cu echipă de patru membri

„Astăzi (n.n. ieri), s-a născut Tasenţe Anastasia, surioara lui Costin. P.S. - Costine, a fost lovitură de stat! Gata, ţi se clatină tronul, coroana îţi stă câş!“, a anunţat, cu umor, pe Facebook, Tănase, care a completat: „Gata aşteptarea! 3.200 grame de bucurie. Bun venit în familie, Anastasia!“.
 
Rudele, prietenii şi apropiaţii au trimis şi ei o sumedenie de mesaje. „Să vă trăiască, să fie sănătoasă şi să vă umple inimile şi sufletele de bucurie!“, „Felicitări! Sănătate multă, să fie iubită şi împlinită în viaţă!“, „Să fie binecuvântată cu sănătate şi fericire!“, „Să trăiască prinţesa! Felicitări, mami şi tati, pentru noul membru al familiei!“, „Să vă trăiască! Family Run cu echipă de patru membri la anul!“, „Cu o vărsătoare în casă e tare frumos!“ sau „Bine ai venit pe lume, păpuşică mică, cu nume de prinţesă! Felicitări sincere, multă sănătate şi noroc să ai în viaţă! Iar ţie, Aura, bravo pentru copiii minunaţi! Taşi, eşti un bărbat foarte norocos!“, au fost câteva dintre mesaje.
 
Sursa foto: Facebook (Tănase Tasenţe) 

Citeşte şi: 

Fost fotbalist la FC Farul: Fără să doarmă după botezul fiului său, Tănase Tasenţe a concurat la Maratonul Nisipului (galerie foto)

Fostul fotbalist Tănase Tasenţe este tătic: „Bine ai venit în viaţa noastră, gărgăriţă mică!”

Este văr de gradul 3 cu Simona Halep: Fostul fotbalist Tănase Tasenţe a avut o nuntă ca în poveşti (galerie foto)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii