Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul fotbalist Tănase Tasenţe este tătic „Bine ai venit în viaţa noastră, gărgăriţă mică!“

ro

12 Sep, 2015 00:00 4922 Marime text
Fostul fotbalist constănţean Tănase Tasenţe şi soţia sa, Aura, sunt în culmea fericirii, după ce a venit pe lume primul lor moştenitor, un băieţel, care va primi prenumele Costin. 
 
Bebeluşul a avut la naştere 2,920 kg şi 50 cm, primind nota 10. Mămica a născut prin cezariană, la o maternitate privată din Constanţa, totul decurgând foarte bine. „Sunt în al nouălea cer. Mă simt împlinit. Abia aştept ca Aura şi băieţelul să vină acasă“, a declarat Tasenţe, care, sub titlul „S-a născut Costin!“, a anunţat şi pe Facebook fericitul eveniment: „Costinel, primul 10 din viaţa sa! Bine ai venit în viaţa noastră, gărgăriţă mică!“

Managerul general al unei agenţii de relaţii publice 

În vârstă de 29 de ani, Tănase Tasenţe a fost junior al FC Farul, la grupa 1986 (juca mijlocaş stânga), dar s-a aflat şi în cercul echipei mari a „marinarilor“. După Farul, a activat şi la alte echipe, printre care tineretul Stelei, dar şi în Grecia. În prezent, este managerul general al unei agenţii de relaţii publice, dar a rămas un fan al sportului şi al exerciţiului fizic. Face mişcare regulat şi participă la concursuri de atletism. O perioadă, Taşi a urmat o carieră universitară la Constanţa (susţinând disciplinele Jurnalism politic, Jurnalism online, Jurnalism european, Introducere în tehnologiile Internetului, Multimedia, Relaţii publice şi publicitate şi Tendinţe şi orientări în presa străină), iar anul trecut şi-a luat şi doctoratul în Ştiinţele Comunicării, la Universitatea Bucureşti. Teza sa de doctorat a avut tema „Comunicarea politică prin social media şi reacţiile publicului online“. De asemenea, fostul fotbalist a publicat peste 30 de cercetări ştiinţifice în reviste de specialitate şi volume indexate în baze de date internaţionale recunoscute din ţară şi din străinătate.

Carte şi sport

„Voi investi în educaţia copilului, punând şcoala pe primul plan. Mulţi dintre cei care au reuşit cu adevărat în viaţă au făcut-o datorită şcolii. Îmi doresc să facă şi sport, poate nu de performanţă, însă aş vrea ca sportul să facă parte din viaţa lui şi a familiei noastre. Sportul te scapă de stres, de tensiuni, te ajută să fii mai fericit şi mai plin de viaţă“, a spus Tănase Tasenţe.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii