Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„E rândul tău să dai mai departe“ Kira, fiica lui Gică Hagi, se pregăteşte să predea cursuri de actorie pentru copii

ro

21 May, 2019 00:00 2921 Marime text
Fiica lui Gică Hagi, Kira, cea care urmează o carieră în cinematografie şi teatru, pregăteşte un nou proiect, anunţând pe Facebook că va preda cursuri de actorie copiilor. „Momentul acela când e rândul tău să dai mai departe! Nu a fost uşor să accept că sunt adult, să ştiţi! Cu mult entuziasm, mă pregătesc să inaugurez Dallesgo Kids şi să predau cursul de Actorie, dedicat copiilor cu vârste între 10 - 13 ani. E un curs în care vom explora universul minunat al actoriei prin jocuri şi exerciţii care sunt sigură că îi vor ajuta pe copii în toate aspectele vieţii lor. Aşa cum m-a ajutat şi pe mine! Cred mult în acest fel de dezvoltare personală, altfel nu m-aş fi băgat! Şi sunt sigură că o să ne distrăm. Ei pe seama mea şi invers! Abia aştept!“, a postat Kira pe reţeaua de socializare.
 
În ultima perioadă, fata managerului tehnic de la FC Viitorul a interpretat-o pe Martha Bibescu în piesa de teatru „Martha. Povestea romanţată a unei prinţese”. De asemenea, Kira a primit un rol important, în lungmetrajul „Între chin şi amin“. Gică Hagi a dezvăluit că fiica sa va face un film şi va scrie o carte despre el. În SUA, tânăra Hagi a absolvit cu brio, după trei ani de studii, New York Film Academy! Încheierea de către Kira a şcolii de peste ocean a coincis cu prezentarea unui scurtmetraj (premiat la Los Angeles!), „Fragile“, în care a fost implicată atât ca actriţă, cât şi ca scenarist şi producător (regia fiind semnată de Camila Mejia Duque).
 
Fotografia a fost preluată de pe pagina de Facebook „Kira Hagi“

Citeşte şi:
 
„Tot artă face şi ea“ Piesă de teatru cu Kira Hagi în rolul Marthei Bibescu. Gică Hagi şi familia sa, printre spectatori

„O poveste crudă, reală“ Kira, fiica lui Gică Hagi, joacă în filmul „Între chin şi amin“, regizat de Toma Enache

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii