Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Smiley a lansat single-ul "Fii tot ce poţi", o colaborare cu Şatra B.E.N.Z (VIDEO)

ro

08 Apr, 2022 20:46 3214 Marime text
Smiley Sursa foto Youtube
  • Smiley a lansat vineri, pe platformele de streaming, single-ul "Fii tot ce poţi", o colaborare cu Şatra B.E.N.Z..

"Fii tot ce poţi" a apărut într-una dintre taberele de creaţie ale echipei HaHaHa Production, într-un moment de bine, de recunoştinţă pentru muzică, prieteni şi viaţă, informează un comunicat Hahaha Production transmis AGERPRES.

 
"Frumuseţea muzicii vine şi din puterea ei de a uni lumi, de a face compatibile stilurile diferite, de a aduce împreună oameni care simt la fel, dar se exprimă unic. Îmi plac Şatra B.E.N.Z. şi a fost o superexperienţă întâlnirea cu ei. A fost foarte cool că toată lumea din jurul nostru făcea ochii mari când auzea că lucrăm împreună la o piesă şi se tot întrebau unde-i legătura. Ei bine, o să râdeţi, noi ai simţit-o de la prima sesiune de creaţie, de la primele înregistrări şi abia aşteptăm să auzim reacţiile voastre. În plus, cei care îi ascultă pe băieţii din Şatra B.E.N.Z., printre care mă număr şi eu, aşteaptă de vreo 2 ani ca ei să scoată ceva nou împreună şi iată că a venit momentul", povesteşte Smiley despre colaborarea cu Super Ed, Keed, Lu-K Beats, Nosfe, cei patru artişti din trupa Şatra B.E.N.Z.

Co-producţie HaHaHa Production, Cat Music şi Roton, piesa "Fii tot ce poţi" are muzica semnată de Roland Kiss, Lucian Nagy, Andrei-Tiberiu Maria (Smiley), Vlad Munteanu (Doc), Emilian Nechifor, Nosfe, Keed, Super ED, PRNY, versurile scrise de Andrei-Tiberiu Maria (Smiley), Darius Vlad Cretan (Nosfe), Bogdan David Ioniţă (Keed), Cătălin Guţă (Super ED), Vlad Munteanu (Doc), Emilian Nechifor şi producţia muzicală realizată de Roland Kiss, Lucian Nagy.







Sursa Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii