Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a marcat Gică Hagi ziua sa de naștere „Cadou a fost când m-am născut“ (galerie foto + video)

ro

08 Feb, 2019 00:00 2230 Marime text
Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, a împlinit marți 54 de ani, iar elevii săi vor să câștige meciul de astăzi, din deplasare cu Astra Giurgiu și să-i dedice victoria „Regelui“. Hagi a reafirmat însă, ieri, că nu-i place să primească cadouri, singurul dar pentru el fiind atunci când s-a născut. „Cadoul mi-a fost dat de părinți și atât. De la alții nu mă aștept la nimic. Restul e muncă. Muncesc, ei să muncească pentru ei, să facă pentru ei, să câștige, pentru că au o carieră în față. Eu îi sprijin, încerc să-i ajut, să fie mai buni și să joace bine. N-am nevoie de cadouri. Și dacă e unul, e prea mic pentru mine. Eu eram obișnuit la nivel european, la câștigarea de trofee europene. Acela e cadoul, când câștigi un asemenea trofeu sau când te califici la Campionatul Mondial. Ei au de muncit până atunci. Trebuie să-și facă lor cadouri, să se gândească la ei, nu la mine. Plus că mie nu-mi plac cadourile. Cadou a fost când m-am născut. Părinții au fost pentru mine cele mai importante persoane din lume. M-au construit, m-au fabricat“, a spus Gică Hagi.
 

Când va fi o petrecere mai specială

 
De ziua sa de naștere, managerul tehnic al FC Viitorul a petrecut alături de cei apropiați. „A fost o sărbătoare împreună cu abonații, cu jucătorii, cu familia. I-am strâns pe toți, am stat trei - patru ore. Am mâncat și am discutat. 54 de ani nu e o vârstă specială. La 55 sau la 60, atunci trebuie să fac o petrecere mai specială“, a precizat „Regele“.
 

Lucruri imposibile în momentul de față“

 
Cel mai bun jucător din istoria fotbalului românesc a dezvăluit și ce valori contează cu adevărat pentru el în viață. „Pentru mine contează mult mai mult prietenia, să fim buni și să trăiesc într-o lume bună, în care există bun-simț și prietenie. Știu că e greu ceea ce cer, lucruri imposibile în momentul de față în lumea în care trăim. După familie, ai nevoie de un prieten, de prietenie, în sensul de căldură sufletească. În rest, nu e țelul meu în viață să primesc cadouri. Toți care mă cunosc o știu că n-am nevoie. Eu mă duc la muncă, muncesc. Când ai un serviciu, ești bun și îți place, ești bogat. Eu mă duc la fotbal și mă simt bine lângă el“, a punctat Hagi.
 
Sursa foto: FC Viitorul
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii