Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Critică dură la adresa Alexandrei Stan, în competiția Survivor „Nu are ce căuta în acest concurs“

ro

31 Jan, 2021 15:49 2398 Marime text
  • Zanni, unul din colegii Alexandrei Stan în echipa Războinicilor exclamă răspicat că, constănțeanca nu are ce căuta în competiție, și, din păcate, nu este singurul.
Concursul Survivor România 2021 devine din ce în ce mai dur și tensiunile cresc în echipele Faimoșilor și Războinicilor. 

Zanni, unul din colegii Alexandrei Stan în echipa Războinicilor exclamă răspicat că, constănțeanca nu are ce căuta în competiție, și, din păcate, nu este singurul.

Dacă e să pierdem noi și să fie un nominalizat la Războinci și unul de la Faimoși, cumva nu ne oferă nouă garanția că iese veriga slabă pe care o vom vota. Te gândești că Alexandra Stan are fani, dar fanii ei o iubesc pe ea cum este în afara concursului, nu ai cum să iubești prezența Alexandrei Stan în acest concurs pentru că Alexandra Stan nu are ce căuta în acest concurs! , a declarat Zanni.

Într-una dintre discuțiile purtate, concurenții  și-au spus părerile care sunt verigile slabe ale echipelor.

Clar la noi în echipă sunt două verigi slabe, la fete, Georgiana și Alexandra.

Alexandra are temerile ei, ați văzut, de multe ori nu vrea să intre, nu vrea să joace. Pe de o parte o înțeleg. Dacă îi e teamă, nu poți forța pe cineva să facă ceva ce îi e teamă, nu ai ce face, dar… Georgiana am senzația că efectiv nu o interesează., spune Cosmin, unul din Faimoși despre Alexandra Stan.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii