Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Surpriza de pe plajă Campioana Anamaria Sebe a spus ”Da!”. ”Să fie într-un ceas bun!”

ro

30 Oct, 2020 00:00 4225 Marime text
  • Cosmin Mirică i-a oferit Anamariei Sebe inelul de logodnă.
  • În principiu, nunta va avea loc în vara anului viitor.
  • Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de un an și jumătate.
 

Campioană europeană la tenis de masă, în prezent antrenoare, tânăra constănțeancă Anamaria Sebe a avut parte de cea mai mare și mai frumoasă surpriză. Sufletul ei pereche, Cosmin Mirică, a cerut-o de soție, iar Anamaria a rostit un ”Da!” din toată inima.

Campioana și Cosmin (un tânăr din Năvodari) trăiesc de un an și jumătate o frumoasă poveste de dragoste, care îi va aduce pe cei doi în fața ofițerului de Stare Civilă, pentru a-și continua, apoi, restul vieții, ca soț și soție. Cosmin i-a cerut mâna Anei pe plaja de la Constanța, iar evenimentul a emoționat-o nespus pe tânără. Nu-i vorbă, și Cosmin a avut emoții. Cei doi plănuiesc să facă nunta în vara anului viitor, rămânând de văzut în ce condiții, ținând cont de pandemia de coronavirus.


”Să fiți sănătoși și să vă iubiți mult, mult!”

Vestea logodnei i-a bucurat nespus și pe apropiații celor doi, care s-au grăbit să-i felicite. ”Să fie într-un ceas bun!”, ”Casă de piatră, sănătate și fericire!”, ”Felicitări, să fiți sănătoși și să vă iubiți mult, mult!”, ”Să vă bucurați de dragostea voastră!”, ”Ați reușit să mă emoționați...maximus!”, ”Mă bucur tare mult pentru voi!”, ”Felicitări, Anuca! Sî aveți multă fericire și înțelegere! Pup cu mare drag” sau ”Să fie într-un cess bun, cu multe bucurii, sănătate. fericire și noroc până laadânci bătrâneți!”, au fpost câteva dintre mesaje.


Pe podiumul marilor competiții

În prezent profesor-antrenor la secția de tenis de masă a LPS ”Nicolae Rotaru” Contanța, dar și antrenor la lotul național de juniori 3 și la Centrul Olimpic de Tineret, Anamaria Sebe (29 de ani) este dublă campioană europeană de junioare, multiplă campioană naţională (la toate categoriile de vârstă) şi medaliată la întrecerile internaţionale. A început practicarea tenisului de masă la şapte ani, însă este de mult în lumea acestui sport, mama sa, antrenoarea Elena Sebe, luând-o cu ea în sala de antrenament încă de când Anamaria era un prunc. Produs al şcolii de campioni de la LPS, Anamaria a mai urcat de multe ori pe podiumurile internaţionale, la întrecerile de anvergură. Primul titlu intern l-a cucerit la vârsta de zece ani.

Cosmin lucrează în domeniul petrolier. El a urmat studii superioare în domeniul Geografiei Turismului, la Universitatea ”Ovidius” Constanța, iar în prezent este masterand.    

Sursa foto: Facebook (Anamaria Sebe)


Citește și:

Tenis de masă Cupa României, câştigată de Constanţa şi la junioare 1, şi la junioare 2 (galerie foto)

Naş de cununie este selecţionerul României Antrenoarea Elena Sebe a sărbătorit, la Constanţa, nunta de argint (galerie foto)

Campioana României la tenis de masă, CS Farul Constanţa, pe primul loc după meciurile din turul Superligii

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii