Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Decorațiune cu mingi de fotbal și sigla Farului pentru un bebeluș al cărui tată e suporter înfocat al „marinarilor“

ro

16 Sep, 2021 00:00 3150 Marime text
  • Vineri, copilașul Laviniei și al lui Ciprian Nichita împlinește o lună.
  • Tatăl este un înfocat fan al formației de pe litoral, dar şi mama are legături strânse cu sportul.
  • Ciprian a făcut fotbal când era mic, la Palatul Copiilor Constanţa, iar ulterior a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.  
 
Marea dragoste pentru echipa de fotbal Farul Constanța care sălășluiește în familia constănțeană Nichita se vede și în modul în care arată decorațiunile pentru bebelușul tinerilor părinți Lavinia și Ciprian. 
 
Tatăl este un înfocat fan al formației de pe litoral, dar şi mama are legături strânse cu sportul, participând la multe competiţii de alergare pe distanţe lungi. Dată fiind pasiunea fotbalistică a lui Ciprian, Lavinia (fostă Dragu) i-a făcut multe surprize „fariste“ soțului ei, iar ultima îl are în centrul ei și pe copilașul celor doi, un băiețel, care, vineri, 17 septembrie, va împlini o lună. Astfel, o decorațiune pentru cel mic cuprinde, pe de o parte, date despre acesta - precum prenumele (Eduard Mihai), data nașterii (17 august), ora la care a venit pe lume (6:45), greutatea la naștere (3,250 kg) și înălțimea (50 cm) - dar și mingi de fotbal miniaturale și sigla Farului Constanța. 
 
„Creștere frumoasă, micuțule fotbalist!“
 
„Astăzi este despre fotbal și despre un bebeluș tare dulce, abia venit pe lume. Pentru că tati este suporter înfocat al echipei Farul Constanța, mami a dorit să îi facă o surpriză și să includem emblema echipei în decorațiune! Creștere frumoasă, micuțule fotbalist!“, se arată pe pagina de Facebook „Alessya handmade“. De asemenea, decoraţiunea cuprinde şi un leu, ce reprezintă zodia bebeluşului şi soarele, întrucât băieţelul s-a născut la răsărit, iar leul e guvernat de soare.
 
A jucat fotbal la Palatul Copiilor
 
Ciprian a făcut fotbal când era mic, la Palatul Copiilor Constanţa, iar ulterior a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. Nu profesează însă în domeniu, însă dragostea pentru fotbal i-a rămas în inimă, care e trup şi suflet alături de Farul, având acasă o bogată colecţie cu diverse materiale cu însemnele clubului de pe litoral. Pe când era însărcinată, Lavinia s-a gândit să facă din momentul în care îl va anunţa pe Ciprian că primul lor urmaş va fi un băieţel unul de neuitat. Astfel că anunţul cu „Este băieţel!” nu putea fi decât într-un decor „alb-albastru“, alături de două dintre tricourile Farului din colecţia de suflet a lui Ciprian. Inclusiv baloanele cu mesajul erau alb-albastre, o frumoasă şi nimerită coincidenţă.
 
Trofeul înrămat
 
Ciprian Nichita are o colecţie impresionantă de trofee fariste. Unul dintre tricourile alb-albastre pe care le deţine şi care poartă autografele lui Stelian Carabaş, Gică Butoiu, Cosmin Paşcovici şi Adrian Senin, este şi înrămat. De asemenea, înfocatul fan farist are şi tricoul din 2005 al lui Ion Barbu, fostul căpitan şi antrenor al Farului. Totodată, alături de doi prieteni, Ciprian a creat pagini „Farul Constanţa Collection” pe Facebook şi pe Instagram, cu numeroase produse fariste.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Alessya handmade, Lavinia Nichita)

 
Citeşte şi:
 
Familia Lavinia şi Ciprian Nichita
Surpriză pentru viitorul tătic, fan al FC Farul. „Este băieţel!”, în decor „alb-albastru”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii