Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Campioana Alina Zaharia s-a căsătorit. „Casă de piatră și o viață frumoasă să aveți!“. Nașii aparțin și ei lumii sportului (GALERIE FOTO)

ro

20 Aug, 2023 18:00 3765 Marime text
 

 
  • Alina Georgiana Zaharia și Vlad - Marian Mușat au spus „Da!“ în fața ofițerului de Stare Civilă la Constanța, devenind familia Mușat.
 
O nouă campioană a sportului constănțean și românesc, jucătoarea de tenis de masă Alina Georgiana Zaharia, s-a căsătorit, devenind Alina Georgiana Mușat.
 
Performera și sufletul ei pereche, Vlad - Marian Mușat, au spus „Da!“ în fața ofițerului de Stare Civilă la Constanța, devenind familia Mușat. Au scos acum actele, cu ocazia cununiei civile, iar ceremonialul religios și petrecerea cea mare vor avea loc în curând, pe 3 septembrie 2023. Nașii tinerei familii, soții Olteanu, Andreea Georgiana și Alin, aparțin și ei lumii sportului. Nașa a fost colegă la tenis de masă cu Alina, iar nașul a practicat haltere. La cununia civilă au fost prezente și alte actuale sau foste jucătoare de tenis de masă, precum Denisa Urâtu (CSM Constanța), Meral Ildîz Dinisleam sau Cristina Buciu. O „echipă“ mai numeroasă de la tenis de masă (jucători și antrenori) va fi prezentă la restul evenimentelor festive, de la începutul lunii viitoare.   
 
„Felicitări din suflet și Dumnezeu să vă binecuvânteze!“
 
„Casă de piatră, dragii noștri finuți!“, au transmis nașii, iar Alina Georgiana și Vlad - Marian au primit și numeroase alte mesaje de felicitare, din partea familiei, a celor apropiați și din lumea sportului. „Casă de piatră și o viață frumoasă să aveți!“, „Să fiți fericiți până la adânci bătrâneți!“, „Iubire, dragoste, respect... Familie armonioasă să fiți!“, „Felicitări! Să fie într-un ceas bun și cu noroc!“, „Felicitări din suflet și Dumnezeu să vă binecuvânteze!“, „Vă doresc o casă de piatră trainică!“, „Să fiți la fel de fericiți în orice moment al vieții!“, „Felicitări! Casă de piatră, pe o temelie de dragoste și iubire, pe mult respect, multe bucurii, ce aduc fericirea pe care o meritați! Să fie într-un ceas bun, cu mult noroc!“ sau „Să fiți sănătoși și fericiți toată viața!“, au fost câteva mesaje.
  
Campioană europeană în 2015
 
Vlad - Marian Mușat este originar din Medgidia, dar s-a stabilit la Constanța. Nu are legătură cu sportul. În vârstă de 26 de ani și legitimată la CSM Constanța, Alina a fost formată la școala de campioni de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ Constanța, iar o perioadă a reprezentat în competiții și CS Farul Constanța. Este multiplă campioană și medaliată la competiții interne și internaționale de tenis de masă. În 2015, a devenit campioană europeană cu echipa de junioare a României, iar în 2017 a cucerit aurul la Jocurile Francofoniei la dublu mixt și argintul la echipe. Deține mai multe medalii de aur și la Campionatele Balcanice. Alina este sora mai mare a Elenei Zaharia, multiplă campioană și ea, pe plan intern și extern, o nouă nestemată a tenisului de masă românesc.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: colecție personală Alina Georgiana Mușat
 
Citește și:

Tenis de masă
Loturile naționale pe 2023, cu sportivi și antrenori de la CSM Constanța (GALERIE FOTO)

 
Tenis de masă
Alina Zaharia și Cristian Chiriță, medaliați la Campionatul Balcanic (GALERIE FOTO)


Alina Zaharia, campioană europeană cu echipa României de tenis de masă (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii