Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este celebrul cântăreț constănțean care a lansat o piesă chiar de ziua lui de naștere, sărbătorită astăzi (video)

ro

07 Aug, 2020 22:54 2495 Marime text
  • Dorian Popa a lansat piesa de ziua lui, „Sar pe noi”, in colaborare cu Liviu Teodorescu.
Constănțeanul Dorian Popa s-a născut la data de 07 august. „Sar pe noi” este a doua piesă pe care o lansează în colaborare Dorian și Liviu, dupa mega-hitul „Fanele”, cu peste 53 de milioane de vizualizări doar la videoclipul oficial.

O petrecere de vară, la piscina, plină de culoare, mișcari de dans, soare, apă, videoclipul a fost filmat în curtea casei lui Dorian .

Dorian Popa a debutat în showbiz, în serialul "Pariu cu viața" și în trupa LaLa Band și-a deschis o nouă afacere. În ultimii ani, Popa (32 de ani) și-a investit banii câștigați în showbiz  în casa visurilor lui dar și în diverse business-uri. Alături de mama sa, Luminița, alături de care a concurat și în reality-show-ul "Asia Express" a înregistrat Dorian Popa Free SRL. Constănțeanul, apare drept unul dintre fondatorii societății Avian Beauty Box SRL, alături de alte două persoane, se ocupă și de un site de produse personalizate în plină dezvoltare.




Sursa foto-video: Youtube/ Dorian Popa

Citește și: Constănțeanul Dorian Popa, vlogger, actor, cântăreț, vedetă de televiziune și jurat și-a deschis o nouă afacere
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii