Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai mic membru al SSC Farul Constanţa Ghiciţi ce obiecte a ales David Andrei Petrescu atunci când i s-a luat moţul! (galerie foto)

ro

26 Oct, 2017 00:00 4791 Marime text
David Andrei Petrescu, cel mai mic membru cotizant al SSC Farul Constanţa, s-a făcut „mare“. A împlinit un an! 
 
David Andrei este fiul unuia dintre cei mai înfocaţi suporteri ai echipei fanilor, Adrian Petrescu (membru în Consiliul Director al SSC Farul), care l-a înscris pe micuţ, ca membru cotizant, în SSC Farul, chiar în ziua în care acesta s-a născut. Moştenire de familie! La festivitatea care a marcat împlinirea de către David Andrei a vârstei de un an au participat, părinţii, naşii de botez (Raul şi Mădălina Călăraşu) şi mai mulţi prieteni apropiaţi, dintre care nu au lipsit suporteri constănţeni.

Urări pentru „cel mai inocent“ sufleţel 

„Iată că a sosit şi ziua cea mare! A trecut un anişor de când ne-ai făcut cel mai mare, mai pur şi mai frumos cadou, tu! Tu eşti universul nostru, tu eşti cel care ne faci să zâmbim, tu eşti cel care ne alini, tu eşti cel care contează cel mai mult în ecuaţia asta familială! În această zi specială, toţi îţi vom arăta, mai mult, cât de mult însemni pentru noi. Pentru cel mai inocent sufleţel, noi avem numai urări de bine: multă sănătate, fericire, o copilărie pline de clipe frumoase, liniştite. Să te ajute Dumnezeu să împlineşti absolut tot ce-ţi vei dori în viaţă, să nu cunoşti necazul, supărarea şi tot ce-i rău să te ocolească!”, a fost mesajul tatălui.

Tort cu emblema SSC Farul 

Conform tradiţiei, la împlinirea vârstei de un an, lui David Andrei i s-a luat moţul. Tortul de ziua de naştere a fost unul special, având mesajul „Moţul meu de un an păstrat aşteaptă să fie tăiat“, dar şi (nici nu se putea altfel) emblema SSC Farul şi o minge de fotbal. Dintre obiectele care i s-au prezentat pe tavă, copilaşul a ales un stetoscop, o carte şi un pix, restul dându-le la o parte. Să însemne că se va face doctor? „Ce va dori Dumnezeu. Noi îl vom sprijini şi îl vom îndruma cu dragoste în ce-i va plăcea şi în ce va alege“, a spus Adrian Petrescu.

Citeşte şi:

David Andrei Petrescu: Cel mai mic membru cotizant al SSC Farul a contribuit şi la Cutia Suporterilor
 
David Andrei Petrescu are patru luni: Tort cu Farul la botezul celui mai mic membru al echipei suporterilor (galerie foto)

Înscris în SSC Farul în aceeaşi zi în care s-a născut: Fiul lui Adrian Petrescu, cel mai mic membru al echipei fanilor (galerie foto)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii