Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a fost scris pe tort Campionii de la FC Viitorul, la festivitatea de final de an (video)

ro

12 Dec, 2017 23:46 3616 Marime text
Hotelul Iaki din Mamaia a găzduit festivitatea de final de an a campioanei României la fotbal, FC Viitorul.
 
Alături de lotul de jucători, de managerul tehnic Gică Hagi și de staff-ul său, de membrii din conducerea clubului și a Academiei Hagi, de antrenorii din sectorul juvenil și alți oficiali ai celor două structuri sportive, au fost prezenți sponsori, susținători, colaboratori și prieteni ai FC Viitorul.
 
Nu au lipsit, printre alții, Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța, reprezentanţi ai Primăriei oraşului Ovidiu, Mariana Solomon, directorul Direcției pentru Sport și Tineret a județului Constanța, și Mihai Orzan, consilier sport DJST, Sorin Bașturea, director interimar CS Farul, Lucian Cârjă, președintele Asociației Județene de Fotbal Constanța, și alți reprezentanți ai AJF (Stere Guteanu, Ioan Gheorghică), Vasile Mihu, președinte de onoare al AJF, Marcel Lică și Constantin Gache, de la SSC Farul, Gigi Pambuca, președintele Asociației Județene de Lupte Constanța, Stelian Carabaș, Mihai Guliu și alții. 
 
Am avut un an fantastic. Ne dorim un 2018 la fel de bun, dar în primul rând să avem sănătate, a declarat Gică Hagi, care a trecut în revistă și realizările Academiei, de la înființare și până în present, totul funcționând foarte bine conform principiului ”campionii creează campioni”.
 
Pe un ecran au rulat imagini cu momentele importante ale echipei din acest an, totul culminând cu câștigarea în premieră a titlului de campioană.   
De la festivitate nu putea lipsi tortul, pe care a fost scris ”Crăciun fericit! La mulți ani, FC Viitorul!”. 
„Felicitări, Gheorghe Hagi, echipei de manageri, staff-ului tehnic! «Campionii nasc campioni», un proiect model. Azi (n.r. marţi seară), la evaluarea anuală a FC Viitorul şi Academia Gheorghe Hagi, am simţit mândria de a fi contemporană cu acest om. Jos pălăria!”, a postat pe Facebook Mariana Solomon.        
Sursa foto: 1, 2 - ZIUA de Constanța; 3 - Facebook (Mariana Solomon)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii