Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Casă de piatră şi temelie din beton armat!“ Antrenorul de lupte Daniel Toader, de la CSS Medgidia, s-a căsătorit cu Valentina Moraru (galerie foto)

ro

30 Jan, 2018 00:00 5188 Marime text
Antrenorul de lupte greco-romane Daniel Toader, de la CSS Medgidia, şi Valentina Moraru au devenit soţ şi soţie, oficializând o relaţie şi o frumoasă poveste de iubire, care durează de 18 ani!
 
Daniel, fost campion naţional la lupte greco-romane, este din Medgidia, iar Valentina e născută în Cuza Vodă. Cei doi i-au avut ca naşi pe soţii Raiciu, Gheorghe şi Maria-Tamara, din Castelu. Naşul este vărul primar al soţiei lui Daniel Toader. Ceremonialul religios a avut loc la Mănăstirea „Izvorul Tămăduirii“ (de lângă localitatea Crucea), „un lăcaş de cult foarte frumos, iar părintele de acolo, Ilarion, un om de toată stima, de aceea am şi insistat să ne fie duhovnic“, după cum a spus Daniel.
 
Vestea că Daniel şi Valentina au format familia Toader i-a bucurat şi pe prietenii şi apropiaţii acestora. „Casă de piatră şi împliniri frumoase, prieteni dragi!“, „Dumnezeu să vă binecuvânteze, casă numai cu bucurie şi fericire!“, „Să fie într-un ceas bun! Să fiţi fericiţi!“, „Fericire şi înţelegere până la adânci bătrâneţi!“, „Casă de piatră şi tot binele din lume!“, „Frumoşii mei, ce bine vă stă împreună!“, „Casă de piatră şi temelie din beton armat, dragii noştri! Să aveţi o viaţă plină de iubire, respect şi fericire!“, au fost câteva dintre mesaje.
 
În vârstă de 39 de ani, Daniel Toader a început luptele greco-romane la vârsta de şase ani, la clubul IMUM, cu antrenorul Gheorghe Grigore. Ulterior, a activat şi la CS Farul Constanţa, şi la Danubius Tulcea, fiind multiplu campion naţional (până la categoria seniori) şi medaliat la lupte. De mulţi ani, pregăteşte luptătorii de la Clubul Sportiv Şcolar Medgidia, în prezent având o grupă formată din aproximativ 40 de sportivi.
 
Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii