Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Brandul născut în pandemie. De la baladă, la firmă și terasă Handbalistul Cătălin Ion a înființat la Eforie Sud societatea „La Izolete“!

ro

31 Jul, 2020 00:00 4181 Marime text
  • Cătălin Ion și Alexandru Enea au devenit celebri în România prin melodiile lor pamflet la adresa coronavirusului.   
  • Cătălin Ion, fondator și administrator al SC „La Izolete“ SRL. 
  • În sezonul trecut (până la înghețarea campionatului), Cătălin Ion a activat la CS Medgidia.
 
În baza cererii nr. 61761 din data de 8 iulie 2020 și a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății La Izolete SRL. 
Sediul social al firmei este la Eforie Sud, iar domeniul principal de activitate, ca și activitatea principală a societății se referă la „baruri și alte activități de servire a băuturilor“. Fondator și administrator al SC „La Izolete“ SRL este handbalistul Cătălin Ion, domiciliat în Eforie Sud, devenit celebru după seria de „izolete“ (melodiile pamflet la adresa coronavirusului), compuse și interpretate alături de prietenul său Alexandru Enea, pe perioada stării de urgență, dar și ulterior. Având în vedere succesul enorm pe care l-au avut cu cele 11 „izolete“, termenul devenind practic un brand de pandemie la Eforie Sud, însă și în țară, Cătălin Ion a decis să rămână aproape și să-și lege activitatea în continuare de formularea care l-a făcut celebru. Astfel, el a înființat societatea „La Izolete“ și a deschis, la Eforie Sud, terasa cu același nume!

Vineri, își serbează ziua de naștere

„Funcționează în incinta Cazinoului. E muzică, facem și plite, preparând scoici sau rapane, avem și activitate de DJ, totul respectând bineînțeles normele impuse de situația actuală, dată de pandemia de coronavirus“, a declarat Cătălin Ion, care, vineri, 31 iulie, își serbează ziua de naștere, el împlinind 27 de ani. Cătălin spune că terasa sa este căutată, ecoul „izoletelor“ fiind încă puternic. În această nouă activitate a sa, handbalistul nu îl mai are alături (ca pe timpul baladelor) pe Alexandru Enea, acesta fiind sudor și dedicându-se afacerii de familie pe care o are la Eforie, prin care confecționează tot ce e legat de fier: garduri, scări, hale metalice. În sezonul trecut (până la înghețarea campionatului), Cătălin Ion a activat la echipa de handbal CS Medgidia, iar contractul cu acest club i s-a încheiat. 

„Cel mai tare live de la Eforie!“

În luna mai a acestui an, Cătălin Ion și Alexandru Enea au ridicat iar distracția pe culmi, ținând în stațiunea de pe litoral un party online, live, din Club The One (Cazino). „Ion Eforie“ și „Pely“, cum își spun cei doi, au pus și au cântat melodii de toate genurile, inclusiv „izoletele“ lor, având o asistență semnificativă în mediul online și primind multe mesaje și aprecieri,  pe lângă Constanța, și din alte orașe atât din țară, cât și din străinătate (Rm. Sărat, Călărași, Rm. Vâlcea, Sibiu, Iași, Orăștie, Tg. Jiu, respectiv Olanda, Spania, Italia, Germania, Austria, Belgia).  „Povestea continuă în online! Pentru că ne gândim mereu la voi și pandemia nu ne lasă să ne vedem, am decis să organizăm acest live transmis de la The One Cazino Eforie, să ne aducem aminte de momentele frumoase și să ne distrăm împreună! Cel mai tare live de la Eforie, toate gemurile de muzică, super-petrecere, duper-distracție, super-nebunie! Vă mulțumim tututor că ne-ați urmărit, ați fost foarte mulți, cu like-uri și comentarii. Nu ne așteptam să fim atât de urmăriți!“, au spus atunci cei doi prieteni. 

Sursa foto: Facebook (Cătălin Ion)

Citește și:
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii