Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbalistul Adrian Trandafir, de la BC Athletic Constanţa, a devenit tătic „Trei trandafiri minunaţi! Să fiţi sănătoşi cu toţii!”

ro

22 Aug, 2018 00:00 3052 Marime text
Fericire în familia baschetbalistului constănţean Adrian Trandafir, el şi soţia sa, Alina, devenind părinţi pentru prima oară. A venit pe lume un boboc de fetiţă, care va primi prenumele Nicole Andreea, şi pe care tatăl ei nici nu concepe să nu o facă baschetbalistă.
Rodul dragostei dintre Adrian (căpitanul echipei Athletic Constanţa) şi Alina a avut la naştere 51 de  centimetri şi 3,260 kilograme. Botezul va avea loc posibil în luna noiembrie, iar naşi vor fi George şi Anca Gărgăriţă, cei care i-au cununat pe soţii Trandafir. „Mă simt minunat în postura de tătic. Când vin obosit de la muncă, îmi încarcă imediat bateriile. Îmi zâmbeşte sau o ţin în braţe şi sunt ca nou. Acum, că o să începem antrenamentele, o să am mai multă energie“, a declarat Adrian.
Vestea naşterii fetiţei i-a umplut de bucurie şi pe apropiaţii fericiţilor părinţi. „Să vă trăiască şi să vă bucuraţi de momentele petrecute împreună cu îngeraşul vostru!”, „Bebelinda la plimbare! Pupici!”, „Trei trandafiri minunaţi! Să fiţi sănătoşi cu toţii!”, „Să vă bucuraţi de momente de neuitat alături de minunea voastră!”, „Doi frumoşi plimbă o prinţesă! Vă pup pe toţi trei!” sau „Să fiţi sănătoşi şi toată viaţa să vă fie roz!”, au fost câteva dintre mesaje.         

Citeşte şi:

Baschetbaliștii Adrian Trandafir, Alexandru Liță și Daniel Mâinea continuă la BC Athletic Constanța

Adrian şi Alina Trandafir, poze de nuntă, la Cetatea Enisala, purtând tricoul BC Athletic Constanţa (galerie foto)

„Gaşca Zurli“ a jucat găina Baschetbalistul Adrian Trandafir şi Alina Radu s-au căsătorit. Test sportiv pentru recuperarea miresei! (galerie foto + video)

Adrian Trandafir şi Alina Radu Cel mai bun jucător de streetball din Constanţa a cerut-o de soţie pe iubita sa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii