Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian şi Alina Trandafir, poze de nuntă, la Cetatea Enisala, purtând tricoul BC Athletic Constanţa (galerie foto)

ro

08 Jan, 2018 00:00 7133 Marime text
Dragostea pentru baschet şi pentru echipa BC Athletic Constanţa, al cărei component este, l-a determinat pe sportivul Adrian Trandafir să facă poze de nuntă şi cu tricoul echipei care evoluează în Liga 1. În acest rol a intrat şi soţia baschetbalistului, Alina, un suporter înfocat al soţului ei şi al BC Athletic.
 
Adrian şi Alina s-au căsătorit anul trecut, iar după nuntă au mers să facă un set de poze într-un cadru special, la Cetatea Enisala din judeţul Tulcea. După ce au pozat costumaţi în mire şi mireasă, tinerii soţi şi-au pus peste ţinuta festivă tricourile BC Athletic, pentru o altă serie de fotografii. „Am terminat anul 2017 cu victorii, iar una dintre ele a fost aceasta! Aşa se întâmplă când spui un DA hotărât la Athletic! Cu siguranţă, pentru ei, «Team is everything» se aplică şi-n afara terenului, nu numai pe parchet! Familia Trandafir! New experiences upcoming!“, este mesajul postat pe pagina de Facebook a BC Athletic.
 
Înainte de episodul de la Cetatea Enisala, Adrian luase un tricou al BC Athletic şi în ziua nunţii, acasă, unde a fost pus pe un umeraş şi filmat alături de celelalte piese ale ţinutei de ginerică!
 
Sursa foto: Florin Bucur 

Citeşte şi:

„Gaşca Zurli“ a jucat găina: Baschetbalistul Adrian Trandafir şi Alina Radu s-au căsătorit. Test sportiv pentru recuperarea miresei! (galerie foto + video) 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii