Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:32 20 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Au petrecut la Cluj FC Viitorul şi Academia Hagi, reprezentate la nunta fiicei lui Zoltan Iaşko

ro

11 Jun, 2016 00:00 8215 Marime text

La nunta de la Cluj a Andreei, fiica lui Zoltan Iaşko (director sportiv la FC Viitorul) au petrecut şi invitaţi de la Constanţa, de la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” şi de la FC Viitorul. Au onorat invitaţia, dintre oficiali, Gică Hagi (patronul Academiei şi managerul tehnic al FC Viitorul), Paul Peniu (preşedintele Academiei Hagi), Constantin Stamate (vicepreşedinte FC Viitorul), Neculai Tănasă (vicepreşedinte FC Viitorul), Lucian Burchel (director tehnic la Academie) şi avocatul clubului, Florin Comşa, iar Ianis Hagi, unul dintre căpitanii FC Viitorul, a fost reprezentantul fotbaliştilor de la FC Viitorul.
 
Absolventă a Facultăţii de Medicină Dentară a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu“ din Cluj, promoţia 2010, Andrea (unicul copil al familiei Iaşko) este medic specialist ortodonţie şi ortopedie dento-facială, profesând la o clinică stomatologică din Cluj.

S-a însurat şi fundaşul Bogdan Mitrea 

„A fost un eveniment special, ceva deosebit faţă de nunţile dobrogene. Cununia religioasă a avut loc la local. Era totul pregătit afară, într-o grădină, dar, din păcate, a plouat, astfel că ceremonialul s-a desfăşurat înăuntru. Nunta a început la ora 17.00 şi s-a terminat a doua zi, la ora 4.00. A fost un eveniment select“, a declarat Paul Peniu.
 
A doua zi, acelaşi local a găzduit şi nunta fostului fundaş al FC Viitorul, Bogdan Mitrea, care a avut alături şi unii dintre foştii săi colegi de la echipa constănţeană.

Sursa foto2: Facebook (Bogdan Mitrea)

Ti-a placut articolul?

Comentarii