Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:23 17 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atena Sport Club Constanța Tort aniversar la zece ani de fructuoasă colaborare antrenor - sportiv între Răzvan Florea și Patrick Dinu (galerie foto)

ro

22 Sep, 2021 00:00 1486 Marime text

 
  • Patrick Dinu este multiplu campion al României, recordman național și cu rezultate deosebite și în întrecerile internaționale. Recent, el a devenit vicecampion european de juniori.
 
S-au împlinit zece ani de când înotătorul Patrick Dinu lucrează, la Atena Sport Club Constanța, cu antrenorul Răzvan Florea, medaliatul olimpic al natației masculine de la Atena, în 2004.
 
Un deceniu fructuos, plin de rezultate, care a fost marcat în mod aparte, printr-un tort aniversar, tânărul sportiv dorind astfel să-și arăte și recunoștința față de Răzvan Florea. Deliciosul cadou a fost în forma numărului 10, cu mesajul „Zece ani împreună. Mulțumesc antrenorului Răzvan Florea!“. „10 ani? Nu, nu sunt nici de căsnicie, nici vreo aniversare a copiilor mei, sunt 10 ani de muncă alaturi de Patrick Dinu. La mulți ani nouă!“, a punctat antrenorul.

Nici familia Dinu nu a lăsat evenimentul nesubliniat pe Facebook, cei zece ani de colaborare sportiv - antrenor între Patrick și Răzvan Florea fiind caracterizați prin haștag-urile #determinare, #pasiune #convingere, #muncă.    
 
Nestemată a Atena Sport Club Constanța, Patrick Dinu este multiplu campion al României, recordman național și cu rezultate deosebite și în întrecerile internaționale. Recent, el a devenit vicecampion european de juniori, făcând parte din ștafeta de 4x100 m liber a României care a cucerit medalia de argint, cu timpul de 3:19.93 minute, la întrecerea continentală de la Roma.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Răzvan Florea)

 
Citește și:
 
Înotătorul Patrick Dinu, de la Atena Sport Club Constanța, vicecampion european
 
Patrick Dinu, înotător la Atena Sport Club Constanţa, a stabilit un nou record national
 
Podium internațional pentru Atena Sport Club Constanţa. Iustinian Brătulescu şi Patrick Dinu, medalii în Ucraina
 
Patrick Dinu, cel mai medaliat sportiv de la Atena Sport Club Constanța
„M-am îndrăgostit de înot de la primul antrenament“

Ti-a placut articolul?

Comentarii