Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Bănică, despre cum arată o zi la filmarea unui videoclip

ro

07 Oct, 2020 00:00 3047 Marime text
  • Celebra constănțeancă Andreea Bănică a povestit pe blogul său cum arată o zi de filmare a unui videoclip. 
  • Cântăreața a vorbit deasemenea și despre make up și coafură. 
 
Aceasta a vorbit despre faptul că pentru un clip de trei minute poți să filmezi și câteva zile. 
 
Cântăreața a vorbit deasemenea și despre make-up și coafură. 
 
"Dragii mei, pentru că știu că mulți sunteți curioși cum e viața de artist în spatele camerelor, fără filtre perfecte și măști, vreau să vă povestesc azi cum a fost la filmările pentru ultimul meu clip, Egoista, și să vă și artăt câte ceva din culisele videoclipului.
 
Oamenii când se uită de obicei la videoclipuri au impresia că e ceva ușor de făcut. Te îmbraci frumos, filmezi câteva ore și gata… Pfff, departe de adevăr. Pentru un clip de 3 minute poți să filmezi și câteva zile. Aici nu a fost cazul de filmări prelungite, dar tot 2 zile ne-a luat, pentru că l-am filmat de două ori. E prima oară când am pățit asta, dar n-am avut altă soluție. L-am filmat prima dată în vară, într-o casă mișto, pe malul lacului, unde m-au mâncat țânțarii și musculițele de nu mai știam de mine, dar nu mi-a plăcut rezultatul final, nu simțeam că mă reprezintă, așa că am refăcut filmările în toamnă."a precizat Andreea Bănică. 
 

În spatele camerelor e mereu o echipă mare de oameni minunați

 
"Am ajuns la filmări pe la 9 dimineața, cu toată echipa. Deși în videoclip suntem o mână de oameni, în spatele camerelor e mereu o echipă mare de oameni minunați cărora vreau să le mulțumesc pentru toată susținerea.  Nu vă imaginați că oamenii vin să muncească și vedetele apar la mijlocul zilei ca scoase din cutie. M-am dus devreme, ca toată lumea, după o zi de filmări penru Provocarea Starurilor la care am stat până pe la 12 noaptea, apoi mergi acasă, pregătește ținutele pentru clip, vorbește cu toată lumea… cred că adorimisem pe la 4 dimineața, iar la 7 eram fresh, în picioare, gata de treabă. Pe la 9 am ajuns la locul filmării, o casă veche foarte frumoasă. Chiar am întrebat pe cineva de acolo care a fost povestea casei, pentru că eram curioasă. În videoclip pare totul vis, știu. 
 
Dar când ajuns casa era plină de praf… A trebuit să facem curățenie, să găsesc un loc să-mi pun tot ce aveam nevoie: haine, machiaj, pantofi. Nu puteam să le las așa oriunde…"
 
Am avut o echipă la hair și make-up cu care am lucrat foarte bine și de la 9 la 12 am dârdâit toți într-o cameră încercând să facem un look cât mai interesant. Mi-a scris cineva pe instagram când am pus un film de la make-up că e exagerat să stau două ore, dar ăsta e machiajul de televiziune. Trebuie să faci totul cu grijă, să reziste baza o zi întreagă, să arăți bine pe cameră… Normal că durează mai mult. 
 

 Sunt foarte implicată atunci când e vorba de clipurile mele

 
"Cât timp eram machiată și coafată am vorbit cu echipa să văd ce avem de făcut, dacă e toată lumea, dacă știe toată lumea ce are de făcut. Dacă ați văzut și making of-ul de la "Ce vrei de la mine", știți deja că eu sunt foarte implicată atunci când e vorba de clipurile mele și în general de tot ce are legătură cu cariera mea. Vreau să știu tot ce se întâmplă, cum putem să facem să fie mai bine, cum pot să ajut. La clipul ăsta de exemplu mi s-a întâmplat să nu-mi placă o rochie de la fetele din clip și i-am dat repde o rochie de la mine.
După ce a fost gata primul look am început să tragem cadrele, apoi du-te, schimbă-te, fă-ți alt machiaj, altă coafură… Între timp Luci s-a dus să-mi ia cafeaua mea preferată, să-mi ia mâncare, așa e el, un drăguț. Are mereu grijă de mine. :)))
 
Ce să vă mai zic… La un moment dat aveam o scenă cu perne și puf și pe lângă figurație au intrat oamenii din echipă să arunce ei cu fulgi și puf, ca să fie efect așa cum ne doream. Avem scena aia în cărucior în care nu vreți să știți de câte ori m-am învârtit, cum mă dureau picioarele.
 
Mai aveam de filmat o scenă la final, m-am schimbat, m-am aranjat,  dar nu am avut curaj să o fac. Trebuia să mă urc pe un cearșaf și să mă tragă în sus, pentru un cadru care din explicațiile regizorului meu, Alex Ceaușu, părea foarte mișto, dar la care efectiv nu am avut curaj. Au reușit ei să mă ridice puțin, dar eram atât de panicată că n-am rezistat două minute… E frumos să faci ceva ieșit din comun, mai alefel, dar mai am și alte treburi. Asta mi-ar mai fi lipsit, să cad pe acolo să îmi rup ceva.
 
Mai multe vedeți în video, sper să vă distrați cu noi și mă bucur că vă place piesa și primesc zilnic de la voi mesaje frumoase. Nu e ușor să faci un videoclip, dar până la urmă e parte din meseria mea și o fac cu drag.", a postat andreea Bănică pe blogul ei andreeabanica.com. 
 
Sursa foto: Facebook/ Andreea Bănică
 
Sursa video: Youtube/ Cat Music

Citește și: Decizia luată de Andreea Bănică în ziua alegerilor
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii