Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizia luată de Andreea Bănică în ziua alegerilor

ro

02 Oct, 2020 00:00 2552 Marime text
 
  • Constănțeanca Andreea Bănică a petrecut ziua de duminică, după cum chiar ea a anunțat, bucurându-se de familia ei, într-un colț minunat de natură.
  • S-a întâmplat chiar în ziua alegerilor.

În 20 de ani, zilele de duminică mă prindeau mereu pe drumuri, între concerte. Weekendurile erau mereu cele mai aglomerate zile și eram acasă rar. Anul acesta a fost altfel, am înțeles ce înseamnă să aștepți ziua de duminică, să faci ceva special cu familia, să te întâlnești cu cei dragi, să te bucuri de o ieșire în natură și să profiți de ultimele zile de vreme frumoasă.
Orice perioadă grea vine cu o lecție, iar 2020 e cu siguranță anul care ne-a învățat să fim mai recunoscători.", este postarea de pe pagina de Facebook a celebrei cântărețe.
Amintim că, o alta decizie importantă luată de Andreea Bănică, face referire la fiica ei.
Constănțeanca Andreea Bănică este și o mămică devotată. Din cauza pandemiei creată de virusul ucigaș la noi în țară, artista se teme pentru familia ei, dar mai ales pentru copii, motiv pentru care a decis să nu o lase pe Sofia să meargă fizic la școală.
 
Cântăreața le-a spus fanilor că se confruntă cu un sentiment ciudat din cauza acestei situații și că preferă ca fiica ei să-și desfășoare cursurile de acasă, online, mai ales că este permis acest lucru. De asemenea, Andreea susține că încă nu realizează perioada prin care trecem.
 
Pe vremea când se bucura încă de vacanță, Andreea Bănică s-a distrat copios alături de fiica ei, Sofia. Cele două au dansat în fața camerei, mai mult, s-au strâmbat cât au putut, până când, la un moment dat, au început să râdă.
Familia ocupă un loc foarte important în viața faimoasei cântărețe.


Sursa foto: Facebook/ Andreea Bănică
 
Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii