Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandra Stan le-a pregătit o surpriză fanilor. Despre ce este vorba (video)

ro

21 Jan, 2021 10:38 2403 Marime text
  • Este vorba despre noua piesă a Alexandrei Stan, "Tembleque, în colaborare cu Nosfe, Sak Noel și Los Tioz, piesă pe care o puteți asculta în secțiunea Video a materialului.
  • Premiera piesei a avut loc pe 15 ianuarie 2021 și are deja 48.583 de vizionări pe Youtube.
Deși acum se află în competiția Survivor România 2021, constănțeanca Alexandra Stan le-a pregătit o suroriză fanilor săi.

Este vorba despre noua sa piesă, "Tembleque”, în colaborare cu Nosfe, Sak Noel și Los Tioz.

Premiera piesei a avut loc pe 15 ianuarie 2021 și are deja 48.583 de vizionări pe Youtube.

Dar, Alexandra Stan are succes cu toate piesele sale.

Deşi este lansată în urmă cu aproape zece ani, melodia "Mr. Saxobeat" continuă să fie căutată pe platformele de streaming şi difuzată la radiourile din întreaga lume. Piesa Mr. Saxobeat împlinește pe 22 noiembrie 2020, 10 ani de când a fost lansată pe celebra platformă şi, pe lângă numeroasele reuşite obţinute până în prezent, mai adaugăm şi cifrele impresionante adunate de către melodie pe Spotify. 

Piesa este inclusă pe albumul "Saxobeats", lansat în 2011, de pe care Alexandra Stan a mai lansat hituri precum "1.000.000", "Get Back (ASAP), sau single-ul de debut - Lollipop (Param Pam Pam).

Parcă nici nu realizez că au trecut 10 ani și 200.000.000 de ascultari pe Spotify. E uimitor faptul că oamenii înca îmi ascultă piesa și mă simt de parcă ar fi stat timpul în loc.

Sper să reușesc si de acum încolo să îmi păstrez același entuziasm, aceeași energie care să rămână forever în inimile oamenilor, a precizat constănțeanca Alexandra Stan.

Alexandra și-a facut debutul in muzica alaturi de MediaPro Music, cand a lansat single-ul “Lollipop / Param Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri ca “Mr. Saxobeat”, “Lemonade” sau “Get Back (ASAP)”. La 10 ani distanță, artista a reintrat in portofoliul Universal Music Romania & MediaPro Music.

Alexandra Stan a cucerit întreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat”. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborari cu artisti ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva si a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani. Alexandra este și singura artistă din România a cărei piesa, „Mr Saxobeat”, a fost interpretată de un alt star international, Selena Gomez.


 

Sursa foto: Facebook / Alexandra Stan
Sursa video: Youtube/ RotonMusicTV
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii