Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:28 06 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandra Stan, lacrimi de fericire la Survivor România 2021!

ro

10 Jan, 2021 15:50 1874 Marime text
  • Alexandra Stan, lacrimi de fericire la Survivor România 2021, după ce a câștigat prima probă în ultimul moment.
  • Artista din echipa Faimoșilor a câștigat prima probă în fața Andreei Moșneagu din echipa Războinicilor.
Sâmbătă, 9 ianuarie, a avut loc prima emisiune a noului sezon din Survivor România.Spectacolul oferit de Faimoși și de Războinici a fost la înalțime.

Alexandra Stan din echipa Faimoșilor a câștigat prima probă în fața Andreei Moșneagu din echipa Războinicilor.

Alexandra Stan, lacrimi de fericire la Survivor România 2021, după ce a câștigat prima probă în ultimul moment. Artista din echipa Faimoșilor a concurat cu Andreea Moșneagu din echipa Războinicilor și a ieșit învingătoare la prima probă.Concurentele celor două echipe au fost nevoite să treacă prin apă și să înoate prin obstacole ca să ajungă pe platformă la proba de îndemânare.

După câștigarea probei, Războinicii vor avea posibilitatea să-și construiască un acoperiș, dar și chibrituri pentru foc. Faimoșii, nu vor avea aceleași facilități, trebuind să se descurce fără.

 „Sunt foarte fericită și entuziasmată pentru acest nou capitol din viața mea. Nu am crezut niciodată că voi avea curaj să fac asta. Dar am zis că după anul 2020, nimic nu mă mai sperie. Motivul principal pentru care particip la este pentru că vreau să mă cunosc cu adevărat, fără măști, fără social media, fără echipe de management și fără familie, prietenii și fanii care mă susțin non stop. Sper ca ei să continue să mă susțină în continuare de acasă.

Vreau să-mi cunosc adevăratele limite!", s-a prezentat Alexandra Stan celor care o urmăresc și o susțin.
 

Sursa foto: Instagram/ survivorromania.oficial

Ti-a placut articolul?

Comentarii