Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandra Stan, concurentă „Survivor România”, a plecat în Republica Dominicană!

ro

06 Jan, 2021 08:28 2120 Marime text
  • Alexandra Stan a precizat că „Survivor România” reprezintă o călătorie cu două sensuri pentru ea: o va întări fizic și psihic.
Mari emoții pentru Alexandra Stan, care au dat curs unei mari provocări, participarea la „Survivor România”.

Artista și-a luat la revedere de la familie, prieteni și s-a îmbarcat în aeronava care o va duce în insula ce îi va fi „casa” în perioada care urmează. Constănțeanca a precizat că „Survivor Romania” reprezintă o călătorie cu două sensuri pentru ea: o va întări fizic și psihic.

Gataaaa, începe aventura vieții mele la @survivorromania.oficial.  Mă simt pregatită pt toate provocarile. Știu că va fi greu, dar e o călătorie cu doua sensuri pt mine: mă va întări fizic și psihic. Și recunosc că abia aștept să mă întâlnesc cu soarele, plaja și oceanul. , a postat constănțeanca pe pagina sa de socializare.

Amintim că, pentru Alexandra Stan, experiența de la Survivor România va fi una din care cu siguranță va avea multe de învățat.

Artista a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu ea de la sala de fitness, în care se antrenează. Poza a făcut furori printre internauți datorită costumului mulat cu care s-a antrenat, care a scos în evidență formele sale de invidiat.

Sursa foto: Instagram/ alexandrastantheartist

Citește și: Alexandra Stan, gata pentru Survivor România 2021!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii