Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:21 18 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alex Filip, luptătorul din Constanţa, diseară, la Antena 1, în „Ultimul Trib“ „Nu ne mai arde de glume“

ro

11 Jan, 2019 11:11 2091 Marime text
Show-ul TV „Ultimul Trib“ continuă diseară la Antena 1, de la ora 20.00.

Printre concurenţi se numără şi cunoscutul luptător constănţean Alex Filip, de la CS Sharks Gym, care e poliţist în viaţa de zi cu zi.

Competiţia devine din ce în ce mai acerbã la «Ultimul Trib», emisiune difuzatã în aceastã searã, de la 20.00, la Antena 1, iar dorul de casã şi de cei dragi începe sã se resimtã din ce în ce mai puternic la toţi concurenţii rãmaşi în luptã. Iar când la toate acestea se adaugã şi o perioadã lungã de nesomn, lucrurile devin din ce în ce mai greu de suportat. «Nu ne mai arde de glume, de alte activitãţi, nu ne mai arde de nimic, suntem foarte obosiţi, suntem extenuaţi. Avem o lunã de zile de când stãm în condiţiile astea…suntem la capãtul voinţei!», va mãrturisi Alex Filip la întoarcerea în satul malgaş, dupã o noapte întreagã în care nu s-au putut odihni deloc din cauza ploii torenţiale care le-a pãtruns în adãpost, este prefaţat episodul de diseară într-un comunicat al Antena 1.


Potrivit sursei citate, Alex Filip a mărturisit că despărţirea de copii săi este greu de suportat, „Ultimul Trib“ desfăşurându-se în Madagascar:

Deşi recunoaşte cã se bucurã cã au ajuns din nou în sat, mãcar pentru faptul cã aici alimentaţia este puţin mai variatã, din punct de vedere psihic se simte mult mai rãu. «Aici sunt foarte mulţi copii, iar eu sunt foarte ataşat de copiii mei şi, emoţional, mã dãrâmã lucrul acesta!», va mãrturisi Alex, cu ochii în lacrimi. Amintindu-şi de clipele în care a vorbit cu ei la telefon, dupã un bonus primit în urma unei probe câştigate, Alex a mai spus cã despãrţirea de copiii sãi i se pare cel mai greu lucru: «Este singurul lucru care m-ar putea dãrâma!», a mai completat el.


Sursa foto: Antena 1

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cosmin 11 Jan, 2019 12:58 Iti este dor de copii? Care copii ? Aia de la Trocadero ?