Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:35 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A avut invitaţi şi de la Călăraşi, şi din FRF Arbitrul Cristian Brânduşă s-a căsătorit. Cum şi-a recuperat mireasa furată (galerie foto)

ro

27 Jul, 2016 00:00 3371 Marime text
Arbitrul constănţean de fotbal Cristian Brânduşă s-a căsătorit cu Adriana, cei doi oficializând relaţia pe care o aveau de trei ani. La petrecerea desfăşurată la localul fostului fotbalist, arbitru, observator şi preşedinte al FC Farul Marcel Lică au participat şi câţiva „cavaleri“ şi oameni de fotbal.

De loc din Călăraşi, Cristian s-a stabilit de mai mulţi ani la Constanţa, unde şi-a întemeiat acum şi o familie. Pe soţia sa a cunoscut-o în 2013, nu prin intermediul sportului, de care Adriana e străină (ea activând în domeniul medical), ci graţie unui prieten comun, pe care Cristian l-a ajutat să-şi deschidă un bar. Venit la Constanţa în 2007, la facultate, arbitrul a activat o perioadă şi ca ospătar şi barman, avansând apoi ca şef de bar. 

Cununaţi de Costel şi Alina Avram

În toamna lui 2015, Cristian i-a cerut mâna Adrianei, oferindu-i un inel cu diamant. La emoţionantul moment, care s-a petrecut în familie, a participat şi actualul viceprimar din Călăraşi, care le putea deveni naş celor doi, însă, în cele din urmă, Cristian şi Adriana au fost cununaţi de o familie din Constanţa, Costel şi Alina Avram.

A dănţuit şi şeful AJF Călăraşi

Ceremonialul religios al căsătoriei s-a desfăşurat la Biserica „Naşterea Sf. Ioan Botezătorul“, din zona Brotăcei, „biserica noastră de suflet“, după cum spune arbitrul, iar seara nuntaşii au petrecut la localul deţinut de Marcel Lică, fost fotbalist, arbitru, observator şi preşedinte al FC Farul. Au participat şi câţiva arbitri constănţeni, buni prieteni de-ai mirelui, precum Ionuţ Silviu Gheorghe, Servin Gheldiagi, Iulian Barbu, Florin Daniel Dobrinaş şi Raul Stan. Cristian Brânduşă a avut invitaşi şi de la Călăraşi (preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Dorinel Dincă, şi arbitrul Valentin Porumbel), dar şi primari din judeţul Călăraşi şi oficiali din Federaţia Română de Fotbal. 

Declaraţia de dragoste

„Deşi a avut o desfăşurare mai restrânsă, a fost un eveniment foarte frumos. Le mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături în acest moment deosebit din viaţa noastră“, a declarat mirele, care şi-a recuperat mireasa (furată de mai mulţi prieteni şi rude apropiate) cu o sticlă cu şampanie, cu una cu cremă de whisky şi cu o declaraţie de dragoste. După nuntă, Cristian şi Adriana au plecat într-un scurt voiaj de nuntă, în Bulgaria şi în Italia, la Roma, iar în perioada următoare, în funcţie de timpul disponibil, vor mai efectua călătorii prin ţară.

Tatăl fraţilor Brânduşă a arbitrat 27 de ani

Cristian Brânduşă are un frate, Silviu, care e şi el arbitru (asistent în lotul Ligii a III-a şi monitorizat pentru Liga a II-a). În vârstă de 28 de ani, Cristian a început arbitrajul la 14 ani, când a renunţat la fotbal, sport pe care îl practicase la Celuloza Călăraşi. Fraţii Brânduşă l-au moştenit din punctul de vedere al arbitrajului pe tatăl lor, care a fost „cavaler“ timp de 27 de ani. Cristian este arbitru la Liga 1 de futsal din România, dar arbitrează şi în competiţiile judeţului Constanţa.    

Ti-a placut articolul?

Comentarii