Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:58 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Cum se pregătesc salvatorii de vieți?

ro

28 Jun, 2022 13:33 1734 Marime text
  • Miercuri, 29 iunie, de la ora 14.00, invitată a emisiunii ZIUA LIVE este cpt. Paula Anghel, șef Centrul de Fomare și Pregătire în Descarcerare și Asistență Medicală de Urgență din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.
  • Pe parcursul emisiunii vom afla răspunsul la întrebări legate de cum se pregătesc salvatorii SMURD pentru a își duce la bun sfârșit fiecare misiune, ce presupune pregătirea echipajelor, cum se descurcă atunci când vine vorba despre impactul emoțional al fiecărei intervenții în parte.
  • De asemenea, pe parcursul emisiunii vom afla și ce nu trebuie să facem când suntem martorii unui eveniment rutier.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Adesea, un accident rutier poate însemna pentru cei mai mulți dintre noi o scurtă informație, potrivit căreia s-au lovit două mașini (sau trei, sau patru) într-o anumită zonă și sunt sau nu victime încarcerate, conștiente sau nu.
 
Într-o astfel de situație, ne gândim toți să fie bine cei implicați și mergem mai departe, văzându-ne de ale noastre, sau încercând să aflăm mai multe detalii despre eveniment.
 
Cu totul diferit este privit un accident, însă, de către salvatorii Serviciului Medical de Urgență, Reanmare și Descarcerare – SMURD, pe scurt.
 
Ajunși la fața locului, salvatorii trebuie să evalueze victimele, să vadă cum să-și distribuie resursele pentru a ajuta pe toată lumea, dar și să facă față întregului context și aspectelor specifice fiecărei intervenții în parte.
 
Cum se pregătesc salvatorii SMURD pentru a își duce la bun sfârșit fiecare misiune, ce presupune pregătirea echipajelor, cum se descurcă atunci când vine vorba despre impactul emoțional al fiecărei intervenții în parte – acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care vom afla răspunsul miercuri, 29 iunie, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ZIUA LIVE.
 
Invitată a emisiunii ZIUA LIVE este cpt. Paula Anghel, șef Centrul de Fomare și Pregătire în Descarcerare și Asistență Medicală de Urgență din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.
 
De asemenea, pe parcursul emisiunii vom afla și ce nu trebuie să facem când suntem martorii unui eveniment rutier.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.






 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii