Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viol la Castelu! Victima are 11 ani

ro

18 Nov, 2022 12:45 2095 Marime text


Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au formulat propunere privind luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul:

F.G.,  în vârstă de 27 de ani, din Castelu, jud. Constanţa, aflat în stare de reţinere, pentru comiterea în formă continuată a infracţiunii de viol.

Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat că în perioada 2020-2022, inculpatul, în baza aceleiași rezoluții infracționale, a întreținut raporturi sexuale cu minora (...), în vârstă de aproximativ 11 ani la data consumării infracțiunii, profitând de imposibilitatea acesteia de a-și exprima voința, ca urmare a vârstei fragede.

Precizăm totodată că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi ce nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii