Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr prins cu droguri în spatele sediului vechi al Universității Spiru Haret din Constanța

ro

01 Apr, 2021 00:00 1183 Marime text

 
  • O patrulă din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, în spatele sediului vechi al Universității Spiru Haret, un autoturism marca Peugeot, model 208, în care se aflau trei tinei.
  • În momentul în care patrula s-a apropiat de autoturism, din interior se simțea un miros înțepător, iar tinerii au devenit agitați, cei aflați pe bancheta din spate, încercând să ascundă un obiect.

Un tânăr de 27 de ani, din Constanța, a fost condamnat la un an de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de mare risc, pentru consum propriu, fără drept.
 
În continuare, Tribunalul Constanța, în primă instanță, a dispus revocarea amânării aplicării pedepsei de un an de închisoare dispusă într-un alt dosar. Magistrații au decis contopirea pedepselor aplicate, urmând ca inculpatul (Liviud S.) să execute pedeapsa cea mai grea, de un an de închisoare, la care se adaugă un spor de patru luni de închisoare.
 
In final inculpatul a primit un an şi patru luni de închisoare, în regim privativ de libertate.
 
Decizia Tribunalului Constanța nu este definitivă, ea fiind contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Conform documentelor aflate la dosar, la data de 23 octombrie 2018, s-a înregistrat la Serviciul Teritorial Constanța din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism procesul-verbal de depistare, încheiat de către lucrătorii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.
 
Potrivit procesului verbal a rezultat faptul că, la data de 13 octombrie 2018, în jurul orei 21:15, o patrulă din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, în spatele sediului vechi al Universității Spiru Haret, un autoturism marca Peugeot, model 208, în care se aflau trei tinei.
 
În momentul în care patrula s-a apropiat de autoturism, din interior se simțea un miros înțepător, iar tinerii au devenit agitați, cei aflați pe bancheta din spate, încercând să ascundă un obiect.
 
Față de aceste aspecte constatate, patrula de jandarmi, după declinarea calității și identității, au procedat la legitimarea respectivilor tineri, iar cu cu ocazia controlului efectuat asupra acestor persoane și asupra autoturismului în care se aflau, a fost găsit pe bancheta din spate un pliculeț autosigilant, transparent în care se aflau 15 comprimate de culoare mov, despre care inculpatul a declarant că îi aparțin, iar pe preșul din dreapta-față a fost găsită o folie din aluminiu, în care era împăturită o substanță vegetală sub formă de muguri, de culoare verde oliv, cu miros de cannabis.
 
Citește și
 
Percheziții în Constanța! Video
Un tânăr arestat preventiv. Alți doi arestați la domiciliu. Date din ancheta DIICOT

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii