Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr din Tulcea a crezut că a dat lovitura vieții sale după ce a furat un seif din Germania. Ce a făcut după ce l-a deschis

ro

07 Dec, 2021 10:29 2659 Marime text


 
 
Doi tineri din județul Tulcea, condamnați în Austria și în Germania la pedepse cu executare efectivă, vor fi transferați într-un penitenciar din România. Decizia este definitivă și a fost luată de judecătorii Curții de Apel Constanța.
 
Unul dintre tinerii vizați este suspectat că aproape de finele anului trecut, împreună cu alți participanți, au format un grup infracțional organizat și specializat și au săvârșit infracțiuni de sustragere/tentativă de sustragere de bunuri în valoare ce depășește suma de 300.000 euro din incintele societăților comerciale amplasate în localitățile Maurach, Fügén și Seefeld - Austria, cu consecința cauzării unor prejudicii, astfel:
 
1) au sustras prin efracție (spargerea ușii de acces), mai multe bunuri (articole de cosmetică de preț ridicat, parfumuri de damă și bărbătești) din incinta (...), cauzând un prejudiciu în cuantum de 22.982,00 euro.
 
2. au sustras prin efracție (spargerea ușii de acces), mai multe bunuri (articole de cosmetică de preț ridicat, parfumuri de damă și bărbătești), cauzând un prejudiciu în cuantum de 21.829,53 euro.
 
3. au încercat să sustragă prin efracție (spargerea ușii de acces), mai multe bunuri (articole de cosmetică de preț ridicat, parfumuri de damă și bărbătești).
 
4. au sustras prin efracție (spargerea ușii de acces), mai multe bunuri (articole de îmbrăcăminte pentru copii, de preț ridicat), cauzând un prejudiciu în cuantum de 296.318,42 euro.
 
Pentru faptele sale, bărbatul s-a ales cu aproape patru ani de închisoare.
 
Al doilea tânăr din Tulcea care va fi transferat într-un penitenciar din România este acuzat că, în 2016, în baza unei rezoluții infracționale, împreună cu alți doi coautori, a pătruns, prin efracție, într-un sediu de firmă și a sustras o canistră cu 30 litri benzină, apoi a intrat într-o casă de weekend de unde a sustras o secure în valoare de aproximativ 10.00 euro, dintr-un garaj a sustras trei șurubelnițe fără fir folosite și un flex, bunuri în valoare de aproximativ 1.000. euro, precum și un auto cauzând un prejudiciu în sumă de 1.500,00 euro.
 
Mai mult, tânărul este acuzat că a sustras de pe perimetrul unui centru de echitație un echipament de călărie, dintr-un garaj descuiat, o bicicletă mountainbike nouă și, dintr-un automat pentru băuturi, prin forțare, băuturi răcoritoare, precum și bani, cauzând un prejudiciu în sumă de 1.350 de euro.
 
În final, cel în cauză este acuzat că, în baza unei rezoluții infracționale, cu alți doi coautori, a pătruns, prin efracție, dintr-o clădire rezidențială a sustras un seif, pe care l-au forțat, negăsind bunuri, apoi a sustras trei camere foto automate, cauzând un prejudiciu în sumă de 500 de euro.
 
Inculpatul a fost condamnat la aproape trei ani și jumătate de închisoare cu executare.

Sursa foto: pixabay
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Tulcea. Actele sexuale înregistrate și distribuite pe internet! Primele condamnări
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii