Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat a rămas fără seif! Totul s-a produs după ce a primit un apel telefonic

ro

07 Jan, 2024 21:11 890 Marime text
foto: Pixabay
La data de 6 ianuarie, în jurul orei 20:00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 14 Poliţie a fost sesizată cu privire la furtul unui seif metalic dintr-un apartament, ce conținea mai multe bunuri și sume de bani în diferite valute, potrivit reprezentanților Poliției Capitalei.

Bărbatul care a raportat furtul a declarat că a primit un apel telefonic prin care a fost informat că autoturismul său ar fi fost lovit. A părăsit locuința pentru a verifica situația, asigurând autoturismul, iar la revenirea sa, a constatat că seiful dispăruse.



Oficial de la Poliție 

„La data de 6 ianuarie, în jurul orei 20,00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 14 Poliţie a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, i-a fost sustras, din locuinţa personală, un seif metalic, ce conţinea mai multe bunuri şi sume de bani, în diferite valute”, precizează, duminică, reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale – Sector 4, împreună cu specialişti criminalişti de la Secţia 14 Poliţie, care au demarat cercetările.

„Astfel, s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi primit un apel, prin care a fost anunţat că i-ar fi fost lovit autoturismul, moment în care ar fi părăsit apartamentul, l-ar fi asigurat, iar când a revenit, a constatat lipsa seifului. Totodată, s-a constatat faptul că uşa de la intrare nu prezenta urme de forţare”, arată DGPMB.


Citește și:

Femeie de 33 de ani, victima unui jaf de 40.000 de lei! (VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii