Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr din Năvodari și-a terorizat fosta iubită! A amenințat-o inclusiv că o va tranșa

ro

16 Jul, 2021 00:00 1644 Marime text

 
  • Cetățeanul este acuzat, printre altele, că, în iulie 2020, prin intermediul unui aplicații de socializare, inculpatul i-a trimis un mesaj vocal persoanei vătămate, prin care i-a transmis acesteia că o va tranșa, amenințând-o astfel cu acte de suprimare a vieții, pe motiv că aceasta a sesizat organele de urmărire penală.
 
Polițiști din cadrul Poliției oraș Năvodari au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an și 7 luni, emis de către Judecătoria Buftea, pe numele unui bărbat de 36 de ani, din Năvodari, pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea a ordinului de protecție și hărțuire.
 
Bărbatul din Năvodari a fost trimis în judecată pentru nerespectarea hotărârilor judecătorești în formă continuată, o infracțiune de răzbunarea pentru ajutorul dat justiției și o infracțiune de hărțuire.
 
În actul de sesizare s-a reținut, în fapt că, în perioada februarie - iulie 2020 inclusiv, inculpatul a contactat-o, în mod repetat, fără drept și fără un interes legitim, pe persoana vătămată (fosta iubită), prin intermediul telefonului mobil, sub diferite forme (apeluri telefonic, mesaje, fișiere audio), încălcând astfel obligațiile stabilite printr-un ordin de protecție.
 
Mai mult, susțin procurorii, în luna mai 2020, inculpatul s-a deplasat în Mogoșoaia,  în fața ușii de acces a domiciliului persoanei vătămate, unde a fost depistat de organele de poliție. Ulterior, năvodăreanul s-a deplasat în apropierea unui magazin, unde se afla persoana vătămată, apropiindu-se de aceasta la o distanță de aproximativ 15 m.
 
În continuare, s-a reținut că în iulie 2020, prin intermediul unui aplicații de socializare, inculpatul i-a trimis un mesaj vocal persoanei vătămate, prin care i-a transmis acesteia că o va tranșa, amenințând-o astfel cu acte de suprimare a vieții, pe motiv că aceasta a sesizat organele de urmărire penală.
 
În perioada februarie – septembrie 2020 inclusiv, inculpatul a contactat-o, în mod repetat, fără drept și fără un interes legitim, pe persoana vătămată, prin intermediul telefonului mobil, sub diferite forme (apeluri telefonic, mesaje, fișiere audio), proferând totodată injurii la adresa acesteia, acțiuni care, prin frecvență și conținut, au cauzat o temere persoanei vătămate.
 
În luna martie 2021, Judecătoria Buftea a decis condamnarea inculpatului la nouă luni de închisoare cu executare.
 
Decizia Judecătoriei Buftea a fost contestată la Curtea de Apel București, instanță care, zilele trecute, i-a mărit pedeapsa cetățeanului din Năvodari de la nouă luni de închisoare, la un an și șapte luni de închisoare cu executare.
 
Decizia Curții de Apel București a fost definitivă.
 
Pe cale de consecință, zilele trecute, polițiști din cadrul Poliției oraș Năvodari au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an și 7 luni, emis pe numele bărbatului din Năvodari.
 
Sursa motivare: rolii.ro

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Răpire ca în filme la Năvodari. Un tânăr a fost luat cu forța de pe stradă și agresat în mașina suspecților
 
Un tânăr, de 23 de ani, din Năvodari, sechestrat și bătut. Mandatul de arestare, contestat
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii