Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răpire ca în filme la Năvodari. Un tânăr a fost luat cu forța de pe stradă și agresat în mașina suspecților

ro

13 Jul, 2021 16:07 2699 Marime text
  • În autoturism se aflau 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 37 de ani, precum și persoana vătămată.
  • Aceștia au fost conduși la sediul Poliției orașului Năvodari, pentru audieri, în vederea stabilirii situației de fapt. 
La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 20.35, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că o persoană (bărbat, de 23 de ani) ar fi fost luată cu forța într-un autoturism de 4 bărbați, deplasându-se pe drumul de la fostul combinat chimic USAS Năvodari.

Imediat, polițiștii au organizat filtre pentru depistarea autoturismului, acesta fiind identificat de polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina, în localitatea Lumina.

În autoturism se aflau 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 37 de ani, precum și persoana vătămată. Aceștia au fost conduși la sediul Poliției orașului Năvodari, pentru audieri, în vederea stabilirii situației de fapt. 

În urma cercetărilor a reieșit faptul că victima a fost agresată de unul dintre bărbați, de 32 de ani. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe. 

În aceeași seară, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat instanței de judecată, fiind admisă propunerea de arestare preventivă.

Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii