Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr din Brașov, condamnat cu executare la Constanța. Pentru ce a fost trimis în judecată

ro

04 Apr, 2020 00:00 1965 Marime text

Trimis în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Constanța, Bogdan R., un tânăr de 28 de ani, din județul Brașov, a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Decizia a fost luată de Tribunalul Constanța și contestată la Curtea de Apel Constanța.

În actul de sesizare a instanței, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Constanța au reținut, în esență, în sarcina inculpatului, faptul că la data de 20 august 2019, a fost depistat, într-un autoturism, la intrarea în incinta în care se desfășura un festival de muzică deținând, în scopul punerii în circulație, pungă în care se aflau mai multe grame de Cannabis, Amfetamină și Cofeină și un grinder metalic.

În fața instanței, inculpatul a recunoscut săvârșirea faptelor, astfel cum ele au fost reținute de către procurori, regretându-le.


Citește și

DIICOT a găsit la Tulcea droguri de 300 de milioane de euro. Dosarul, amânat

Zece persoane din Piața Chiliei, în arest la cererea DIICOT Constanța


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii