Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fost jucător de rugby şi fost boxer, lovit cu un par în cap, la Eforie Nord. Prima condamnare

ro

10 Mar, 2020 00:00 2928 Marime text

Un bărbat de 33 de ani, din municipiul Medgidia, a fost condamnat de Tribunalul Constanţa la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare pentru tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Decizia nu este definitivă, ea fiind contestată la Curtea de Apel Constanţa.
 
În actul de sesizare, procurorii din cadrul parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa arată că, la începutul lunii august 2019, persoana vătămată (fost jucător de rugby şi fost boxer) se afla în zona debarcader din Eforie Nord, împreună cu concubina sa, unde se ocupau cu comercializarea de jucării şi suveniruri.
 
La un moment dat, inculpatul, înarmat cu o bâtă de lemn, i-a aplicat victimei o lovitură puternică la nivelul capului. Procurorii spun că lovitura a fost aplicată pe neaşteptate victimei, fără nicio discuţie prealabilă, astfel că persoana vătămată a fost în imposibilitatea de a-şi lua măsuri de precauţie. 
 
Agresorul a aplicat şi o a doua lovitură tot în direcţia capului, însă victima, având prezenţă de spirit, a reuşit să pareze cea de-a doua lovitură cu mâna stângă, iar inculpatul i-a aplicat şi o a treia lovitură cu bâta.
 
La momentul contactului cu mâna victimei, bâta s-a rupt efectiv în două. Una dintre bucăţi cade la sol iar cea de-a doua bucată rămâne în mâna agresorului, care a fugit aproape instantaneu, fiind urmărit de concubina victimei.
 
Într-un final, inculpatul a fost depistat de poliţişti şi, ulterior, trimis în faţa judecătorilor.
 
Citeşte şi
 
Scandal în faţa clubului EGO din staţiunea Mamaia! Primul termen în instanţă, 1 aprilie (video)

​Lovitură cu toporul 13 ani de închisoare pentru uciderea prietenului din copilărie

 
   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii